Ramboat
Διάβασε σε 3 λεπτά

Ramboat: Shoot and Dash

Αν σε μια κατηγορία υπάρχει πλουραλισμός, αυτή είναι των endless-runner. Με παιχνίδια όπως το Jetpack Joyride, Sonic κλπ είναι δύσκολο να διαλέξεις το καλύτερο όλων. Το Ramboat: Shoot and Dash ξεχωρίζει καθώς πρωτοπορεί, μας κάνει να κολλήσουμε μαζί του και να ξεχάσουμε όλα τα άλλα.

Κατέβασε το δωρεάν από το App Store ή το Google Play

Όπως θα καταλάβετε παίζοντας το Ramboat το όνομα του δεν είναι τυχαίο. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει το Rambo μέσα στο Ramboat και αυτό γιατί ο κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού(Mambo) είναι ένας κομάντο με κόκκινη μπαντάνα που περιμένει να τον οδηγήσετε μέσα στην άγρια φύση με την επιταχυνόμενη βάρκα του πυροβολώντας ότι βρεθεί στον δρόμο σας.

ramboat jump

 

Gameplay

Το gameplay του Ramboat είναι πραγματικά πλούσιο. Μπορεί η αποστολή του Mambo να μοιάζει απλή αλλά έχετε να αντιμετωπίσετε τόσους αλεξιπτωτιστές, τόσα βομβαρδιστικά και τόσα πολεμικά εμπόδια που μόνο απλό δεν θα είναι από κάποιο σημείο και μετά να συνεχίσετε. Το παιχνίδι έχει Stages αυξανόμενης δυσκολία τα οποία καθώς περνάτε αλλάζει και το περιβάλλον. Εκεί που βρισκόσασταν στην άγρια φύση περνάτε μέσα από όμορφες πεδιάδες, παγωμένα τοπία και αρχαίες πυραμίδες. Με το Ramboat δεν θα περιμένετε πολύ για να γίνουν δύσκολα τα πράγματα καθώς ανά χρονικές περιόδους σε κάθε Stage θα έχετε ορδές από πολεμικά άρματα και αλεξιπτωτιστές τα οποία θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολή. Περνώντας κάθε Stage διανύεται και απόσταση που είναι ουσιαστικά το σκορ σας.

ramboat paratroopers

Επιπλέον κάθε φορά που ξεκινάτε να παίζετε το παιχνίδι σας δίνει κάποιους στόχους για να ολοκληρώσετε ώστε να ανεβείτε level. Τέτοιο στόχοι μπορεί να είναι να σκοτώσετε 70 αλεξιπτωτιστές σε ένα γύρο ή να μαζέψετε 15 ψάρια, όσο ανεβαίνετε στην ιεραρχία θα έχετε και πιο δύσκολους στόχους. Καθώς προχωράτε θα σας ξεκλειδώνονται καινούργιοι χαρακτήρες, μερικοί από τους οποίους είναι και διάσημοι Movie Stars(Terminator), θα αποκτάτε πιο cool και γρήγορα σκάφη αλλά θα ενισχύετε και τον εξοπλισμό σας είτε με περισσότερα πυρομαχικά είτε με καινούργια gadget. Για να τα κάνετε όλα αυτά βέβαια χρειάζεται να μαζεύετε το μπικικίνι δηλαδή τα νομίσματα που έρχονται ουρανοκατέβατα.

Πέρα από όλα αυτά το παιχνίδι περιέχει και μετάλλια, τα οποία συνδέονται με το λογαριασμό σας στα Stores για επιβραβεύσεις. Τα μετάλλια είναι πιο δύσκολο να τα συλλέξεις από τα να ανέβεις “Level” καθώς πρόκειται για μακροπρόθεσμους στόχους, όπως λόγου χάρη “Παίξε συνεχόμενα 1 ώρα”. Τέλος, το παιχνίδι παρέχει και multiplayer καθώς σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε “διπλό” με κάποιο φίλο σας, σε μια οθόνη έχοντας ο καθένας την δικιά του βάρκα.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 3.11.1
 

 

Graphics / User Interface

Το Ramboat θα γίνει το παιχνίδι που θα κολλήσετε εφόσον διαπιστώσετε από κοντά τα απίστευτα γραφικά του. Μπορείτε να καταλάβετε με την πρώτη ματιά ότι το παιχνίδι αυτό έχει ανώτερα γραφικά, ίσως και τα καλύτερα που έχετε δει μέχρι τώρα. Από ότι φαίνεται η ομάδα πίσω από το Ramboat εστίασε στο να μας δώσει μια μοναδική εμπειρία ανεβάζοντας τον πήχη σε ότι αφορά την εικόνα. Είναι πραγματικά μοναδικό πως αντανακλά το τοπίο στην επιφάνεια του ποταμιού καθώς εσείς προχωράτε, όπως μοναδικά είναι και τα slow-motion που δημιουργούνται καθώς εσείς πηδάτε στον αέρα και πυροβολείτε ταυτοχρόνως. Έχει δοθεί πραγματική έμφαση στην λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με πιο έντονο το χαρακτηριστικό ότι ο χαρακτήρας γυρίζει ολόκληρος προς όλες τις κατευθύνσεις για να πετύχει όλες τις απειλές που δέχεται.

ramboat airplane

Ο χειρισμός όπως και στα περισσότερα endless-runner είναι απλός, η βάρκα τρέχει αν θέλετε να επιταχύνετε πατάτε την οθόνη και για να αποφύγετε επιθέσεις μπορείτε να πηδήσετε στον αέρα με swipe-up και να κάνετε μικρή βουτιά κάτω από το νερό με swipe-down. Στο Ramboat ο χειρισμός των όπλων είναι στο αυτόματο και εσείς το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να φέρετε τον ήρωα σας με την βάρκα του σε σωστή απόσταση για να μπορεί να πυροβολήσει τα θύματα του.

 

Οι χαρακτήρες του Ramboat θα μπορούσαν να ανήκουν στους Αναλώσιμους του Stallone!

Το πόσο διασκεδαστικό είναι ένα παιχνίδι είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά όταν ερχόμαστε στα endeless-runners games ξέρεις πως είσαι σε μια κατηγορία που θα σου δώσει γέλιο και θα σε προκαλέσει ταυτόχρονα. Το παιχνίδι θα σας δώσει ωραίες στιγμές, θα σκοτώσετε αρκετά εύκολα το χρόνο σας και μπορεί να γίνεται απαιτητικό ώρες-ώρες σε φάση να θέλετε να σπάσετε το ρημάδι το κινητό μην μπορώντας να ξεπεράσετε το ρεκόρ σας αλλά κι αυτό διασκεδαστικό δεν είναι;

ramboat characters

 

Final Thoughts

Το Ramboat: Shoot and Dash είναι πραγματικά μια καταπληκτική δημιουργία και θα πρέπει να είναι από τα παιχνίδια που έχετε παίξει. Το παιχνίδι ξεκινάει απλά για πιάσεις το νόημα αλλά γρήγορα θα τα βρεις σκούρα καθώς θα σου την “πέφτουν” από παντού! Τα γραφικά του παιχνιδιού ίσως το κάνουν λίγο απαιτητικό για τις συσκευές αλλά επιχειρήστε το. Προσωπικά κόλλησα άσχημα με το Ramboat  και πιστεύω πως ακόμα και αν δεν σας ελκύουν τέτοια παιχνίδια, αυτό θα κάνει την διαφορά.

 

 

Ramboat: Shoot and DashGenera Games Action FreeDownload
icon
RAMBOAT - Game of Shoot and Dash, Run and Jump!Genera MobileGamesFreeDownload
8.6 10

Fire App

Ramboat: Shoot and Dash

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.5
Θα το παίζαμε ξανα 9.0
Time Killing 9.9
Διασκέδαση 8.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!