Το Rail Rush αποτελεί ένα αρκετά εθιστικό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είσαι αρκετά γρήγορος καθώς με μία λάθος κίνηση θα καταλήξεις στον θάνατο. Ο τρόπος που παίζεται είναι απλός καθώς υπάρχουν 4 βασικές κινήσεις για να αποφύγεις τα εμπόδια που βρίσκεις στο διάβα σου.

Δείτε επίσης: Σε ένα παιχνίδι που λέγεται Save My Dog, το έπαθλο για τις υψηλότερες βαθμολογίες δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από κόκαλα

Rail RushSwipe up για να πηδήξεις πάνω από ένα, swipe down για να σκύψεις και να περάσεις από κάτω, μετακίνηση συσκευής αριστερά και δεξιά έτσι ώστε να πάρει την κατάλληλη κλίση το βαγόνι σου και τέλος να πηδάς από την μία ράγα στην άλλη για να αποφύγεις κάτι που σε εμποδίζει. Πρέπει τα αντανακλαστικά σου να είναι σε καλή κατάσταση καθώς όσο πιο πολλά μέτρα διανύεις μέσα σε κάθε κόσμο τόσο περισσότερο επιταχύνει το βαγόνι σου.

Ο κύριος σκοπός σου είναι να μαζέψεις nuggets (καθώς ο υποτιθέμενος χρυσός παρουσιάζεται σαν nugget) διερευνώντας τα ορυχεία. Στην διαδρομή σου αποκτώντας ένα μωβ πολύτιμο λίθο ισοδυναμεί με την συλλογή 10 nuggets, ενώ το πορτοκαλί με 15. Επιπλέον nuggets μπορείς να μαζέψεις ολοκληρώνοντας κάποιες αποστολές είτε μέσω των Daily challenges είτε επισκέπτοντας έστω και μια φορά την εφαρμογή καθημερινά όπου έτσι θα ανταμείβεσαι με 500 nuggets.

Μπορεί να βρεις αυγά στην διαδρομή σου και αν τα συλλέξεις, στο τέλος της προσπάθειά σου θα δεις τι δώρο κέρδισες όμως δυστυχώς δεν κερδίζεις πάντοτε. Σου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξεις ένα αυγό με 50 nuggets, χωρίς όμως να μάθεις ποτέ το περιεχόμενο του.

Υπάρχουν οι εξής κόσμοι τους οποίους μπορείς να επισκεφτείς : Old Mines, Sweet Wonderland, Snow Land, Horror Land, Steam Factory τα οποία διατίθενται δωρεάν. Οι υπόλοιποι κόσμοι που μπορείς να αγοράσεις είναι οι Amazonia World, Undersea World, Jurassic Jungle και ο Pharaoh’s Tomb. Εάν τώρα θες να δοκιμάσεις αυτά που είναι επί πληρωμή μπορείς να το κάνεις με την χρήση των PASS που μαζεύεις είτε από τα αυγά που βρίσκεις είτε μέσω ανταμοιβών για την ολοκλήρωση κάποιας αποστολής.

Διατίθεται επιπλέον multiplayer για να παίζεις με άλλους παίκτες. Εδώ σου παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξεις αντίπαλους μέσα από τις προτάσεις του Google Play καθώς και να δεις τον πίνακα των σκόρερ με τους πόντους των καθημερινών διαφορετικών τουρνουά. Με το κουμπί Quit αποχωρείς από το multiplayer και επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού.

Από το κεντρικό μενού μπορείς να μεταβείς σε διάφορα ‘Extras’ τα οποία σε βοηθούν στο ταξίδι σου αλλά και στο μαγαζί όπου μπορείς να αγοράσεις χαρακτήρες ή υλικά που βοηθούν να μαζέψεις τα nuggets, όπως μαγνήτες, ή κάποια διαφορετικά βαγόνια. Προσοχή όμως καθώς αυτά που αγοράζεις ισχύουν μόνο για συγκεκριμένο αριθμό ζωών.

Με το Rail Rush θα ζήσεις μια περιπέτεια στα έγκατα της γης!

Η γενική εντύπωση που μου άφησε η εφαρμογή ήταν πολύ θετική, με κέρδισε το γεγονός της ύπαρξης διαφορετικών κόσμων. Κυρίως μου άρεσε το γεγονός ότι όσες φορές έμπαινες σε κάθε κόσμο το στήσιμο της ήταν διαφορετικό δηλαδή μιλάμε για πίστες με δυναμικό design κάθε φορά. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

Rail RushMiniclip.com Arcade FreeDownload
icon
Rail RushMiniclip SAGamesFreeDownload

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 50,000,000 - 100,000,000
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • John Rainakis

    poli wraio