Η εφαρμογή QR Code Reader είναι ο γρηγορότερος και πιο φιλικός προς τον χρήστη QR code scanner διαθέσιμος στη πιάτσα. Δεν περιλαμβάνει διαφημίσεις, έχει όμορφο σχεδιασμό και έχει τη δυνατότητα να σκανάρει θολά QR Codes που δεν θα περιμένετε να συλλάβει.

Για να σαρώσετε ένα QR code απλά ανοίξτε την εφαρμογή, στρέψτε την κάμερα προς τον κώδικα και τελειώσατε! Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τραβήξετε φωτογραφία ή να πατήσετε κάποιο κουμπί. Το QR Code Reader θα αναγνωρίσει αυτόματα κάθε QR Code.

Όταν σαρώνετε ένα QR code, το οποίο περιέχει ένα URL ιστοσελίδας, τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site. Είναι μια επιλογή που μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις. Εάν ο κώδικας περιέχει μόνο κείμενο , θα το δείτε αμέσως. Για άλλες μορφές, όπως αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή πληροφορίες επαφής, θα σας ζητηθεί να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα..

QR-Code-ReaderΗ εφαρμογή διατηρεί λίστα με το ιστορικό όλων των προηγούμενων σαρώσεων σας. Για να συγχρονίσετε το ιστορικό σάρωσης σε όλες τις συσκευές σας θα πρέπει να συνδεθείτε είτε με το προφίλ σας στο Facebook είτε με το προφίλ σας στο Google+ είτε τέλος με ένα e-mail. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φλας της συσκευής.

Για να χρησιμοποιήσετε το QR Code Reader, η συσκευή σας πρέπει να διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα. Κατά τη σάρωση των κωδικών με online περιεχόμενο, όπως ιστοσελίδες, θα χρειαστείτε σύνδεση στο Internet.

Όταν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την εμπρόσθια κάμερα, η εφαρμογή “κράσαρε”. Αν αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο πρόβλημα, αφήστε ένα σχόλιο.

Όσοι θέλετε να φτιάξετε δωρεάν το δικό σας QR Code που θα στολίσει τα βαγόνια του μετρό(ναι, είναι της μόδας τελευταία) επισκεφτείτε την ιστοσελίδα scan.me.

 

QR Code ReaderScan Tools FreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: –
AndroidTested: 2.1
3.3 mbNow: 2.2.4
8.2 10

Taste App

QR Code Reader

Χρήσιμο μιας και περάσαμε στην εποχή του QR Code

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.3
Χρησιμότητα7.7
Ευκολία στη χρήση9.0
Αποτελεσματικότητα8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

 • Dimitris Athanasodimitropoulos

  Πολύ γρήγορος και πολύ εύχρηστος

 • 83

  Καλο! Αυτο που λεει κανει!

 • 83

  Kalo! Kanei oti leei!

 • Anastasia Piperi

  πολυ καλο κ αξιοπιστο!!!!!