Νομίζω πως όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή την δυσάρεστη θέση όταν είμαστε στα ταμεία των σουπερμάρκετ να ψάχνουμε όλες τις τσέπες μας για το κουπόνι που έχει την έκπτωση για κάποιο προϊόν που έχουμε αγοράσει. Για να μην βρεθούμε λοιπόν σε αυτή την θέση ξανά, Έλληνες δημιούργησαν μία εφαρμογή εξαργύρωσης κουπονιών η οποία ονομάζεται Pockee.

Δείτε επίσης: Καταναλώνεις επικίνδυνα προϊόντα χωρίς να το ξέρεις;  Με την ελληνική εφαρμογή Revoca, όχι πια!

Το Pockee αποτελεί την πρώτη και μοναδική εφαρμογή για smartphones που σου επιστρέφει χρήματα, ενώ εσύ κάνεις τις καθημερινές σου αγορές στο super market.

Αρχικά πρέπει να κάνεις ένα account μέσω email είτε να συνδεθείς μέσω Facebook ή Google+. Στην αρχική σου οθόνη τώρα θα δεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές. Σε κάθε προϊόν μπορείς να δεις την αντίστοιχη περιγραφή της προσφοράς αλλά και να κάνεις και εσύ ο ίδιος την κριτική σου. Μεταβαίνοντας στο 2ο tab μπορείς να δεις και τις προσφορές οργανωμένα κατά είδος π.χ. αλλαντικά, χυμοί, σαλάτες κ.α.

Pockee-1

Το επόμενο βήμα είναι να επισκεφτείς το κοντινότερο σουπερμάρκετ που συνεργάζεται με το Pockee. Ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια του σούπερ μάρκετ είτε από το σπίτι του είτε στο κατάστημα και να κερδίσει την αξία των κουπονιών του σε μετρητά.  Επίσης, ένα πλεονέκτημα που κάνει ξεχωριστή την εφαρμογή είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καταστήματα ακόμη και χωρίς σήμα κινητού.  Αφού ολοκληρώσεις λοιπόν τις αγορές σου πας στην αρχική οθόνη, πατάς το σήμα του Pockee και ακολουθείς τις πληροφορίες που σου ζητάει, καταχωρώντας πληροφορίες από την απόδειξη. Έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία εφόσον βέβαια μέσα στις επόμενες 7 ημέρες τα χρήματα των κουπονιών μπουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αυτό πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό της εφαρμογής καθώς η έκπτωση των κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντιθέτως κατατίθεται στον τραπεζικό σου λογαριασμό ή στο Paypal που έχεις δώσει, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις όπως επιθυμείς. Για να δώσεις τα στοιχεία σου, να δεις τις συναλλαγές σου, να προσκαλέσεις φίλους και να δεις τις αγαπημένες σου προσφορές πρέπει να μεταβείς στο προφίλ σου.

Pockee-2

Pockee-3

Με το Pockee κάνεις πραγματική οικονομία εξοικονομώντας χρήματα από τις αγορές σου στα σουπερμάρκετ!

Από προσωπική εμπειρία να πω ότι και εγώ επισκέφθηκα ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για να το δοκιμάσω. Εφόσον λοιπόν αγόρασα μία συσκευασία γάλακτος που βρίσκεται μέσα στις προσφορές προχώρησα στην συμπλήρωση των στοιχείων της απόδειξης. Η αλήθεια είναι πως το barcode δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσεις ποτέ καθώς οι περισσότερες αποδείξεις δεν έχουν.  Ήταν ένα πολύ εύκολο βήμα καθώς υπήρχε υπόδειγμα που σου έδειχνε που θα βρεις το κάθε στοιχείο. Επίσης εάν δυσκολεύεσαι μπορείς να πατήσεις και να δεις μία πραγματική απόδειξη όπου έχει χρωματισμένα τα πεδία που θέλεις. Η ανταπόκριση ήταν πολύ άμεση καθώς μέσα σε λίγη ώρα μου ήρθε και email ορθής κατοχύρωσης των στοιχείων της απόδειξης. Το συγκεκριμένο email με ενημέρωνε για το πότε είναι η καταλυτική ημερομηνία για να πάρω το ποσό που κέρδισα! Πράγματι μετά από 5 ημέρες τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό μου.

Κλείνοντας πιστεύω ότι πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η οποία συνεχώς βελτιώνεται και διευρύνει τις συνεργασίες τις με σουπερμάρκετ και εταιρείες. Έχει ένα πολύ όμορφο user interface και είναι πολύ απλή στην χρήση της. Την στηρίζω με χίλια καθώς αποτελεί Ελληνική προσπάθεια και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δοκιμάστε την και εσύ και μην ξεχνάς να βαθμολογείς καθώς η γνώμη σου μετράει!

Πιστεύω πως όσο περισσότερο του δείξετε την εμπιστοσύνη σας τόσο περισσότερο μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε διότι με περισσότερη χρήση έρχονται και περισσότερες προσφορές!

 

Google Play

PockeePockee Shopping FreeDownload

App Store

icon
Pockee - Super Market CouponsPockee P.C.LifestyleFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100.000 - 500.000
Έκδοση 4.2.1
 
8.3 10

Fire App!

Pockee

38
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.5
χρησιμοτητα8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 37 Βαθμολογίες ) 9.6

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.