Έχετε ποτέ συναντήσει ένα άγνωστο αντικείμενο και θέλετε να μάθετε πως λέγεται; Ω, είμαι σίγουρος ότι σας έχει συμβεί έστω και μια φορά. Τώρα που το έφερε η συζήτηση όταν έρχομαι σε ανάλογη θέση συνήθως καταφεύγω στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ρωτώντας όποιον βρω online. Λοιπόν, έχω την εντύπωση ότι με το piQ δεν χρειάζεται πλέον cheap jerseys να αγχώνεστε ούτε να πνίγετε το μυαλό σας με σκέψεις.

Ενώ υπάρχουν ήδη πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις και να δώσουν απαντήσεις η εφαρμογή piQ ήρθε για να προσφέρει κάτι που είναι μοναδικό και απλό. Το concept έχει ως εξής: Ο χρήστης φωτογραφίζει το άγνωστο αντικείμενο-φαγητό-γλυκό-πρόσωπο δεν ξέρω κι εγώ τι, στη συνέχεια ανεβάζει τη φωτογραφία στο piQ και περιμένει απάντηση από τη κοινότητα.


piQ
Αυτό που μου αρέσει στο app είναι ότι στοχεύει να σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε απορίες ακολουθώντας απλά βήματα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πυροδοτεί την περιέργειά σας. Επίσης, η εφαρμογή ενθαρρύνει τους χρήστες να βοηθήσουν τους άλλους, έτσι οι γνώσεις κάνουν κύκλο.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα τακτοποιημένο user interface. Οι ερωτήσεις ταξινομούνται ανά κατηγορία, δίνοντας την ευκαιρία να εστιάσετε σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αξιολογήσουν Skills την απορία που δημοσιεύτηκε.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εισέλθετε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Αν δεν θέλετε να εισέλθετε μέσω του Facebook, μπορείτε να εγγραφείτε ως επισκέπτης. Μετά άνετα μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τις κατηγορίες της εφαρμογής ή μπορείτε απλά να περιηγηθείτε μέσα από τις ερωτήσεις που θα εμφανίζονται στη ροή δεδομένων της αρχικής οθόνης. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε την απάντηση σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα κλικ σε αυτό το θέμα και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε την απάντησή σας ακριβώς κάτω από το θέμα.

Με την επιλογή Auto Translate, μεταφράζονται οι wholesale mlb jerseys ερωτήσεις στα Ελληνικά.

Είναι ακόμα ένα νεογέννητο app, γι’ αυτό θέλει λίγο χρόνο ώστε να κερδίζει ένα σημαντικό ποσό ενεργών και γιατί όχι κάποια στιγμή φανατικών χρηστών. Παρ ‘όλα αυτά, ότι είναι πολύ χρήσιμο και Line ενδιαφέρον και ανυπομονώ für να δω τις μελλοντικές ενημερώσεις του.

Τι δεν είδα και θα ήθελα να υπάρχει:

1. Quiz Έλλειψη επιλογών διαμοιρασμού 「調布子育て応援サイト コサイト」で、つつじが丘教室が紹介されました。 της ερώτησης σε κοινωνικά δίκτυα(social sharing options)

2. Φίλτρο εμφάνισης των cheap mlb jerseys αποτελεσμάτων σύμφωνα με τη δημοτικότητά τους.

3. Επιβράβευση των χρηστών για κάθε σωστή απάντησ

piQ Find AnswersSuggest Movie Social FreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: –
AndroidTested: 1.0.6
1.4 mbNow: 1.0.6


5.8 10

Give App

piQ – Ask With Pictures

Με μια φωτογραφία η απορία σου λύνεται αλλά μέχρι εκεί

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις2.0
Χρησιμότητα6.5
Ευκολία στη χρήση8.5
Αποτελεσματικότητα5.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!