Την ώρα που οι μετοχές του Instagram ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς, ξεπετάγονται συνεχώς νέες εφαρμογές που θα τελειοποιήσουν τις φωτογραφίες σου και θα πάρεις τα πολυπόθητα likes.

Δείτε επίσης: Ο Εκατομμυριούχος διαθέτει 2700 ερωτήσεις όποτε αργεί να εξαντληθεί στο κομμάτι διασκέδασης

picsartΕδώ πλασάρεται η εφαρμογή PicsArt – Photo Studio, η οποία αποτελεί τη πιο δημοφιλή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών καθώς έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ. Είναι σχεδιασμένη για κινητό, για tablet αλλά και υπολογιστές. Όλοι οι χρήστες μέσω της εφαρμογής ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να απελευθερώσουν τον καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εφέ, μάσκες, εργαλεία κειμένου, γραφικών clipart, πλαισίων και εργαλείων βελτίωσης. Επιπλέον περιέχει ένα κολλάζ maker που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κολλάζ φωτογραφιών με 3 διαφορετικούς τρόπους: σε πλέγμα, κορνίζα είτε με φωτογραφίες στο παρασκήνιο. Σε γενικές γραμμές αποτελεί ένα εργαλείο σχεδίασης, το οποίο περιέχει άφθονα χαρακτηριστικά, όπως καλλιτεχνικά πινέλα και μπορούν έτσι να δημιουργήσουν εικόνες που μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης. Τέλος, διαθέτει και ‘μαγαζί’ από το οποίο μπορεί κανείς να αγοράσει backgrounds, κάδρα, emotions και διάφορα άλλα.

Το ιδιαίτερο αυτής της εφαρμογής είναι το ότι διαθέτει ένα δικό του δίκτυο μέσα στο οποίο δημιουργείς έναν λογαριασμό και μπορείς να ανεβάσεις και εσύ τις δικές σου φωτογραφίες, να δεις συλλογές από άλλους χρήστες που μπορεί να είναι φωτογράφοι, καλλιτέχνες αλλά και απλοί hobbyστες. Εκεί μπορείς να κάνεις followlike και comment σε άλλους χρήστες. Στο δίκτυο του PicsArt μπορείτε να βρείτε και εβδομαδιαίους διαγωνισμούς για τη καλύτερη φωτογραφία.

Το PicsArt – Photo Studio κάνει την επεξεργασία φωτογραφίας να μοιάζει με ταξίδι στο κόσμο της τέχνης

Κλείνοντας, μπορώ να πω ότι βρήκα την εφαρμογή πολύ οργανωμένη. Μου άρεσε αρκετά το περιβάλλον της και γοητεύτηκα από τις φωτογραφίες των άλλων χρηστών. Δοκιμάστε την λοιπόν και πείτε μου τις απόψεις αλλά και τις παρατηρήσεις σας.

 

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

 

Google Play

PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic EditorPicsArt Photography FreeDownload

App Store

icon
PicsArt Photo Studio: Collage Maker & Pic EditorPicsArt, Inc.Photo & VideoFreeDownload

Windows Phone

 

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 02-01-2013
iOSTested: 3.4.4
66.7 mbNow: 5.4.0

 

8.4 10

Taste App

PicsArt – Photo Studio

Ανακάλυψε νέους τρόπους για να απελευθερώσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου με το PicsArt.

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.5
Χρησιμότητα 7.5
Αξιοπιστία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 7.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος