Σας έχει τύχει ποτέ να συναντήσετε μια δύσκολη εξίσωση ή μια δύσκολη πράξη σε κάποιο βιβλίο η οποία σας έφτασε στο αμήν ή θέλατε να μάθετε το αποτέλεσμά της χωρίς πολλά πολλά; Με την εφαρμογή της Microblink, πλέον το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρέψετε την κάμερα σας στα προβλήματά σας και να τα δείτε να λύνονται στιγμιαία!

Διάβασε επίσης: ΔΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ FYUSE 

Photomath    Photomath

Το Photomath κάνει τις εξισώσεις να φαίνονται παιχνιδάκι

Τα βήματα είναι απλά, ανοίγετε την εφαρμογή, εστιάζετε την κάμερα στην επίμαχη εξίσωση, προσαρμόζετε το πλαίσιο και η εφαρμογή σας βγάζει επιτόπου το αποτέλεσμα. Όμως δεν σταματάει εκεί, εκτός από το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε και βήμα βήμα τον τρόπο με τον οποίο έλυσε το πρόβλημα και μάλιστα με επεξήγηση για το τι κάνει στο κάθε βήμα. Είναι μία πάρα πολύ εύχρηστη και χρήσιμη, με ωραίο σχεδιασμό που διευκολύνει τον χρήστη. Μπορεί να σας “λύσει” τα χέρια όταν κολλήσετε κάπου, δίνοντας σας μια επεξηγηματική λύση, ή όταν θέλετε να μάθετε γρήγορα κάποιο αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως το Photomath δεν μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Αρχικά δεν μπορεί να αναγνωρίσει χειρόγραφους χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στις σημειώσεις μας ή στον πίνακα, παρά μόνο σε βιβλία και δαχτυλογραφημένες σημειώσεις. Επίσης εάν προσπαθήσετε να τη χρησιμοποιήσετε σε κάποιο πιο προχωρημένο σύγγραμμα είναι πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε διότι οι δυνατότητες της είναι σχετικά περιορισμένες. Για παράδειγμα, μπορεί να λύσει μέχρι εξισώσεις δευτέρου βαθμού και δεν υποστηρίζει λογάριθμους, ολοκληρώματα ή όρια, αν και η Microblink υπόσχεται να αυξάνει  τις δυνατότητες της συνεχώς με update. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να βρείτε τι μπορεί να λύσει στο site της εφαρμογής (www.photomath.net).

Photomath    Photomath

Συνοψίζοντας, το Photomath είναι μια φοβερή ιδέα που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε αρκετές στιγμές. Εάν ασχολείστε με πιο προχωρημένα μαθηματικά είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί, προς το παρόν, να σας βοηθήσει, όμως υπόσχεται πως στο μέλλον θα υποστηρίζει πιο απαιτητικά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, ήδη μπορεί να κάνει θαύματα για τους λιγότερο προχωρημένους χρήστες και πραγματικά πρέπει να τη δοκιμάσετε για να συνειδητοποιήσετε πόσο γρήγορη και επεξηγηματική είναι.

Google Play

Photomath - Camera CalculatorPhotomath, Inc. Education FreeDownload

App Store

icon
Photomath - Camera CalculatorPhotomath, Inc.EducationFreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 

7.9 10

Photomath

Photomath

7
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις8.5
ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ9.0
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 6 Βαθμολογίες ) 6.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.