Το Paperama θα έλεγα ότι θυμίζει λίγο το κλασσικό origami, καθώς ο βασικός στόχος σου είναι να διπλώσεις το χαρτί που έχεις μπροστά σου μέχρι να φτάσεις στο σημείο που εφάπτεται στο τελικό σχήμα που σου δίνει.

Διάβασε επίσης: Κάνε Check In Class στην σχολή σου και κέρδισε δώρα! 

Αρχικά λοιπόν να σας πω ότι αποτελείται από 4 Level Pack : Tani, Yama, Jabara, Shizume και όλα αποτελούνται από 24 διαφορετικά Levels.

Paperama

Paperama

Πρέπει να είσαι προσεχτικός καθώς υπάρχει μέγιστο όριο κινήσεων στις αναδιπλώσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Εάν υπερβείς το όριο που σου δίνει αποτυγχάνεις στο level και πρέπει να το ξανακάνεις. Επίσης σε περίπτωση που ολοκλήρωσες κάποιο αλλά πιστεύεις πως μπορούσες να το είχες κάνει με καλύτερο σκορ εννοείται πως μπορείς να το ξανά επαναλάβεις για να πάρεις και περισσότερα αστεράκια. Κάνοντας λοιπόν τις κινήσεις σου, πατώντας την επιλογή Undo μπορείς να ανακαλέσεις την κίνηση την οποία πραγματοποίησες και πιστεύεις πως ήταν λάθος. Αν κολλήσεις σε κάποια στιγμή και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πάτα την επιλογή Hint για να σου δώσει η εφαρμογή μία βοήθεια. Να χρησιμοποιήσεις όμως ορθά την βοήθεια καθώς έχεις μόνο 3 διαθέσιμες. Για να προχωρήσεις στο επόμενο Level πρέπει να ολοκληρώσεις το προηγούμενο ή να πάρεις το 80% του σκορ χωρίς απαραίτητα να έχεις φτάσει σε μία ολοκληρωμένη λύση.

Paperama

Από την αρχική οθόνη τώρα μπορείς να δεις τα επιτεύγματά σου, να επισκεφτείς το κατάστημα από όπου αγοράζεις τα πολύτιμα hints και τέλος να επιλέξεις εάν θα υπάρχει μουσικό υπόβαθρο κατά την διάρκεια της λύσης των πιστών ή όχι.

Εάν ψάχνετε κάτι για να κρατάτε το μυαλό σας σε εγρήγορση το Paperama είναι η λύση !

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη εφαρμογή καθώς σε βάζει να σκεφτείς και να ακονίσεις το μυαλό σου καθώς οι λύσεις εκτός από τα αρχικά στάδια δεν είναι προφανείς. Αποτελεί μία εφαρμογή η οποία έχει κερδίσει πολύ κόσμο και για να καταλάβετε το μέγεθος του “κολλήματος” , έχει δημιουργηθεί ολόκληρο site για τα cheats, το Paperamacheats. Δεν θα πω ψέματα και εγώ το επισκέφτηκα. Δοκιμάστε λοιπόν και μην ξεχνάτε βαθμολογείστε.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 1.5.5
 
7.7 10

Hot App

Paperama

9
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ7.0
TIME KILLING8.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ7.5
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.5
ΜΠΑΤΑΡΙΑ7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 8 Βαθμολογίες ) 8.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.