Όλοι έχουμε πωρωθεί η έστω δοκιμάσει να παίξουμε κάποιο MMORPG έχοντας αφιερώσει άπειρες ώρες απολαμβάνοντας τον φανταστικό κόσμο που προσφέρει. Πλέον εκτός από τους Η/Υ έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε παρόμοια παιχνίδια, οπουδήποτε και κάθε στιγμή, μέσω του smartphone που έχουμε στη κατοχή μας. Ένα από αυτά είναι το Order & Chaos Online, που όπως προμηνύει το όνομά του, υπόσχεται μια περιπέτεια σε ένα χαοτικό κόσμο γεμάτο δράση και επικές μάχες.

Κατέβασέ το δωρεάν από το App Store ή το Google Play

Character Creation

Το Order & Chaos Online έχει ένα απλοϊκό character creation για να μπορείτε να μπείτε στη δράση αμέσως. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας τριών χαρακτήρων και τριών ακόμα εφόσον γίνει η αγορά οποιουδήποτε αντικειμένου από το in-game shop. Το character creation ξεκινάει με την επιλογή φυλής. Οι διαθέσιμες φυλές είναι 5, Human, Elf, Orc, Undead και Mendel. Οι τελευταίες είναι αρκετά ιδιαίτερες, καθώς δεν τις έχουμε ξανασυναντήσει αλλού. Ως εκ τούτου υπάρχει μια στοιχειώδη ποικιλία για όσους έχουν βαρεθεί τα κλασσικά. Στη συνέχεια καλείστε να επιλέξετε μία εκ των 5 classes, Warrior, Mage, Monk, Ranger και Flame Knight. Το τελευταίο, παρότι ακούγεται εντυπωσιακό δεν έχει έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει. Στο τελευταίο βήμα του character creation καλείστε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας. Μπορείτε να αλλάξετε το είδος και το χρώμα μαλλιών, το χρώμα της επιδερμίδας και το σχήμα του προσώπου, ενώ για τους αναποφάσιστους, το παιχνίδι προσφέρει την δυνατότητα επιλογής τυχαίας εμφάνισης.

race selection order and chaos online

 

Gameplay

Το Order & Chaos Online προσφέρει ένα αρκετά επεξηγηματικό tutorial και καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές των controls του παιχνιδιού. Αρχικά σας παρατίθενται μερικές αποστολές γενικού σκοπού για να γνωρίσετε το περιβάλλον. Θα παρατηρήσετε την έλλειψη ενός Main Storyline και πριν κάποιοι απογοητευτείτε, οι σκόρπιες αποστολές έχουν mini stories, μερικά από τα οποία συνδέονται μεταξύ τους. Στη συνέχεια, όπως και σε όλα τα MMORPG υπάρχει το Grind, που δεν είναι όσο βαρετό θα περιμένατε, ίσως γιατί το LVL CAP είναι 70, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτάσετε. Σε γενικές γραμμές το PvE χαρακτηρίζεται ευχάριστο καθώς το παιχνίδι προσφέρει και μια ποικιλία από Mounts, αν και λίγο μικρή, αλλά αρκετή για να σας δώσει την αίσθηση γνωστών MMO, όπως το WoW.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 4.0.0f
 

Από την άλλη πλευρά έχετε το PvP, το οποίο πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο σε παιχνίδια του συγκεκριμένου είδους, ειδικά σε όσους βλέπουν το παιχνίδι ανταγωνιστικά. Το Order & Chaos Online σας προσφέρει PvP Arena και PvP Zones αν και το κατώτατο όριο συμμετοχής είναι τα 22 lvl. Η ιδέα είναι απλή, αν προτιμάτε 1 vs 1 τότε θα απολαύσετε τα Duels στη PvP Arena και όσοι προτιμάτε να θερίζετε κεφάλια στο πεδίο της μάχης, θα βρείτε την πρόκληση αυτή στα PvP Zones.

Το Order & Chaos Online, υπόσχεται μια περιπέτεια σε ένα χαοτικό κόσμο γεμάτο δράση και επικές μάχες

Αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτές οι επιλογές και θέλετε απλά να περάσετε καλά με την παρέα σας, μην ανησυχείτε, υπάρχουν αρκετά Dungeons και Bosses που χρειάζονται ομαδικό πνεύμα και αρκετή προσπάθεια για να νικηθούν. Όλος αυτός ο κόπος δεν πάει χαμένος φυσικά, καθώς η επιβράβευση είναι συνήθως ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο μοιράζετε όλη η ομάδα.

hillgrame viper fighter order and chaos online

 

Graphics / User Interface

Τα γραφικά του Order & Chaos Online δεν είναι φανταχτερά στο μάτι, γεγονός που ευνοεί την υποστήριξή τους από παλαιότερες συσκευές. Υπάρχει μια έμφαση στην λεπτομέρεια καθώς οι χαρακτήρες και το περιβάλλον απεικονίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσουν μια αίσθηση του ωραίου. Όσον αφορά το Interface, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καθίσταται εύχρηστο, χωρίς να παρεμποδίζει τις διάφορες ενέργειες σας. Τα κουμπιά είναι σε κανονικό μέγεθος μαζεμένα στα δεξιά και τα παράθυρα διαλόγων δεν καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι λάθος επιλογές.

split shot order and chaos online

 

Final Thoughts

Συνοψίζοντας την εμπειρία με το το Order & Chaos Online, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως θα για τους λάτρης του είδους θα είναι γνώριμο το περιβάλλον και θα έχουν μια πληθώρα από τις παλιές καλές αναμνήσεις. Ακόμα και για κάποιον που είναι η πρώτη του φορά και θέλει να αφιερώσει 1-2 ώρες στο διάλειμμα του κάθε μέρα, θα βρει το Order & Chaos Online αρκετά ευχάριστο. Τέλος, προσφέρει ένα απίστευτα πλούσιο περιεχόμενο για Free to Play παιχνίδι.

 

Order & Chaos Online 3D MMORPGGameloft Role Playing FreeDownload
icon
Order & Chaos Online - Fantasy 3D MMORPGGameloftGamesFreeDownload

 

7.6 10

Hot App

Order & Chaos Online

3
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις9.0
θα το παιζαμε ξανα7.0
time killing8.0
διασκεδαση7.0
ευκολια στην χρηση8.0
μπαταρια6.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 8.1

Σχετικά με τον αρθρογράφο Μερτίκο Σπυροπάλη

Απολαμβάνω τα party games, εφόσον κερδίζω!