Σάββατο βραδάκι αποφασίζεις να βγεις με φίλες για κάτι χαλαρό. Κυριακή 3:00 παρατηρείς ότι παρόλο που περνάς καλά μαζί με τις φίλες σου και όλους αυτούς που έχεις γνωρίσει κάτι σε τρώει. Έχεις πιει και λίγο παραπάνω αρπάζεις το κινητό σου και στέλνεις το μήνυμα “μου λείπεις, θέλω να σε δω”. Αμέσως συνειδητοποιείς πως έκανες ένα τεράστιο λάθος την στιγμή που πάτησες αποστολή. Έχεις και τις φίλες σου να σου λένε ότι για άλλη μια φορά έκανες πατάτα. Πως όμως μπορείς να το σώσεις; Υπάρχει τρόπος; Είμαστε στο 2016, προφανώς και μπορείς! Με την εφαρμογή On Second Thought SMS υπάρχει τρόπος.

Αφού λοιπόν έχεις στείλει το λάθος μήνυμα το οποίο μπορεί βέβαια να μην είναι κάποιο μεθυσμένο δειλινό αλλά κάτι που έστειλες κατά λάθος σε κάποιο φίλο σου, στο αφεντικό σου ή στην μαμά σου, μέσω του app μπορείς να διορθώσεις το λάθος. Έχεις μέγιστο χρόνο αναίρεσης 1 λεπτό και μέσα σε αυτό τον χρόνο μπορείς κάνοντας swipe αριστερά για να διορθώσεις το μήνυμα ή δεξιά να το διαγράψεις. Προσοχή για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να θέσεις το On Second Thought SMS ως την εφαρμογή για να στέλνεις μηνύματα. Μπορείς να στείλεις είτε SMS είτε MMS.

On Second Thought SMS default app

On Second Thought SMS texting

Το super εξτραδάκι του app όμως είναι το εξής: εάν αποφασίσεις να βγεις έξω υπάρχει ειδικό σημείο το Curfew όπου ενημερώνεις την εφαρμογή ότι θα βγεις έξω οπότε αυτή με την σειρά της αποθηκεύει όλα τα μηνύματα που αποφασίζεις να στείλεις μέχρι το επόμενο πρωί και ορίζεις εσύ το Grace Period, το χρόνο δηλαδή μέσα στον οποίο απαγορεύεται να σταλεί οποιοδήποτε μήνυμα. Φαντάσου πόσο τέλειο να ξυπνάς και να μην χρειάζεται να αναρωτηθείς τι μηνύματα μπορεί να έστειλες το προηγούμενο βράδυ!

On Second Thought SMS settings

Με το On Second Thought SMS δεν θα στείλεις ποτέ ξανά μεθυσμένο μήνυμα!

 
Μέγεθος 10M
Λήψεις 50,000 - 100,000
Έκδοση 1.0.0.75
 

Με το On Second Thought SMS βάλε τέλος στα λάθος μηνύματα. Κατέβασέ το τώρα δωρεάν από το Play Store και ξέγνοιασε. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για iOS οπότε κάντε λίγο κράτη ακόμα iPhone fans.

On Second Thought SMSOn Second Thought Communication FreeDownload
7.5 10

Review

On Second Thought SMS

9
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.0
χρησιμοτητα8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 8 Βαθμολογίες ) 8.6

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.