Ήρθε λοιπόν αυτή η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε. Μετά τις έξυπνες στάσεις που έκαναν πρεμιέρα στην Αθήνα στα τέλη Μαρτίου ήρθε ένα ακόμη κομμάτι από τον ΟΑΣΑ να ολοκληρώσει το παζλ της μεγάλης αυτής αλλαγής. Εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμη η αντίστοιχη εφαρμογή της τηλεματικής, η OASA Telematics και το νέο αυτό app ήρθε για να αναβαθμίσει τις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας.

Ας την δούμε λίγο πιο αναλυτικά στην συνέχεια!

Από το κεντρικό μενού θα βρεις τις εξής δυνατότητες: Πλησιέστερες στάσεις, όπου ενεργοποιώντας την τοποθεσία σου βλέπεις όλες τις στάσεις που είναι κοντά στο θέση που είσαι. Ένα πολύ ενδιαφέρον είναι οι Θέσεις Λεωφορείων, όπου μπορείς να δεις σε real time τις θέσεις των λεωφορείων πάνω στο χάρτη. Επιπλέον με τις Αφίξεις  σε στάση θα ξέρεις ανά πάσα στιγμή στην στάση στην οποία βρίσκεσαι σε πόσο χρονικό διάστημα θα περάσει κάποιο λεωφορείο ή τρόλεϊ. Με την Βέλτιστη Διαδρομή έχεις την δυνατότητα να αναζητήσεις τη βέλτιστη διαδρομή που μπορείς να ακολουθήσεις, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ από το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Στη συνέχεια από τις Γραμμές ενημερώνεσαι για τα δρομολόγια των ΜΜΜ και τέλος υπάρχει και η κατηγορία Νέα από όπου ενημερώνεσαι για οτιδήποτε αφορά τον ΟΑΣΑ και όχι μόνο.

Στα θετικά της εφαρμογής η δυνατότητα να τοποθετήσεις στα “Αγαπημένα” τις συχνότερες στάσεις που χρησιμοποιείς, για να μπορείς έτσι να βρίσκεις αυτόματα όλα τα δρομολόγια που προέρχονται από αυτές τις στάσεις ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, οργανώνοντας έτσι καλύτερα τον χρόνο και τις μετακινήσεις σου.

Οι μετακινήσεις στην πρωτεύουσα γίνονται πιο απλές χάρη στο OASA Telematics.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100,000 - 500,000
Έκδοση 2.0.19
 

Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα πολύ από αυτή την εφαρμογή. Είχα πολλούς ενδοιασμούς και πίστευα πως θα είχε θεματάκια. Παρόλο αυτά διαψεύστηκα καθώς στις πρώτες αυτές μέρες λειτουργία της παρατήρησα πως υπάρχει αρκετά μεγάλη ακρίβεια και οργάνωση. Σίγουρα αξίζει μία θέση στην συσκευή σου καθώς θα σου φανεί αρκετά χρήσιμη σε περίπτωση που χρησιμοποιείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις σου στην Αθήνα.

 

8.0 10

Hot App

OASA Telematics

17
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.0
χρησιμοτητα7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 16 Βαθμολογίες ) 9.4

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.