Αν είστε φίλος των παιχνιδιών λογικής και των αριθμών αλλά παράλληλα σας άρεσε το γνωστό παιχνίδι Dots, τότε το Noda είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κατεβάσετε.

Δείτε επίσης: Στο Geometry Dash Lite οι μόλις 8 πίστες μπορεί να χρειαστούν πολύ καιρό μέχρι να ολοκληρωθούν

nodaΚατ’ αρχάς, να πούμε ότι το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν στο App Store. Έχει 6 επίπεδα με 24 πίστες στο καθένα. Μόνο τα 2 πρώτα επίπεδα είναι όμως διαθέσιμα δωρεάν ενώ αν κάποιος θέλει να αγοράσει τις υπόλοιπες πίστες πρέπει να πληρώσει 0,99 ευρώ, κάτι που πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Επίσης, δεν χρειάζεται να παίξετε τις διαθέσιμες πίστες με τη σειρά, οπότε μπορείτε να πάτε κατ’ευθείαν στις πιο δύσκολες ώστε να καταλάβετε και αν όντως σας ενδιαφέρει να αγοράσετε το full pack.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η κάθε πίστα αποτελείται από κάποιες τελείες δύο διαφορετικών χρωμάτων. Οι πιο μεγάλες από αυτές τις τελείες έχουν και έναν αριθμό πάνω τους, τον οποίο όμως μπορείτε να μοιράσετε σε 2 τελείες αν συνορεύει με κενή τελεία. Για παράδειγμα, μία τελεία που έχει τον αριθμό 6 μπορεί να διασπαστεί σε δύο τελείες με τον αριθμό 3. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό από 2 τελείες και να δημιουργήσετε μία τελεία με το άθροισμά τους. Απαγορεύεται όμως το άθροισμα να ξεπερνάει τον αριθμό 9. Ο στόχος της κάθε πίστας είναι διαφορετικός και φαίνεται στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης. Για παράδειγμα, μπορεί να ζητάει να μείνουν στο τέλος 3 άσπρες τελείες με τον αριθμό 3. Επίσης, η κάθε πίστα έχει έναν περιορισμό στον αριθμό των κινήσεων κατά τον οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί.

Στο Noda ο στόχος της κάθε πίστας είναι διαφορετικός και απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και σωστή τακτική για να επιτευχθεί.

Στα μειονεκτήματα βάζω τα χρώματα του παιχνιδιού, αφού πιστεύω θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πιο φωτεινά και χαρούμενα χρώματα. Η μουσική αντίθετα είναι χαλαρή και τα ηχητικά εφέ είναι συμπαθητικά. Εν κατακλείδι πάντως, το Noda είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο προτείνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των παιχνιδιών λογικής.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Noda - Dots and Number PuzzleZealtopia Interactive Puzzle £0.69Download

App Store

icon
NodaEko MirhardGamesFreeDownload

 
Μέγεθος 10.2 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.4.1
 
6.6 10

Taste App

Noda

Το Noda απαιτεί αυτοσυγκέντρωση και σωστή τακτική.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις3.0
Θα το παίζαμε ξανα 5.0
Time Killing 6.5
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος