Βγάλτε τον νίντζα που κρύβεται μέσα σας με το endless runner της Backflip που υπόσχεται ατελείωτο σκότωμα χρόνου. Πάμε λοιπόν να δούμε το Ninjump

Διάβασε επίσης: James Bond Apps – Tribute

Ninjump

Στο Ninjump παίρνουμε τον έλεγχο ενός επίδοξου νίντζα, ο οποίος προσπαθεί να σκαρφαλώσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, αποφεύγοντας κάθε λογής εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο του.  Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των «Endless Runners», δηλαδή σταματάει μόνο όταν χάσετε και σκοπός είναι να κάνετε όσο το δυνατό μεγαλύτερο σκορ.

Καθώς προχωράτε συναντάτε εμπόδια που πρέπει να αποφύγετε όπως σπίτια και αντίπαλους νίντζα αλλά και αντικείμενα που μπορείτε να μαζέψετε όπως ασπίδες που απορροφάνε ένα χτύπημα. Μπορείτε ακόμη να μαζέψετε αντικείμενα όπως αστεράκια και δυναμίτες, τα οποία αν καταφέρετε να μαζέψετε τρία ίδια στη σειρά σας κάνουν αήττητο και πολύ πιο γρήγορο για μερικά δευτερόλεπτα, βοηθώντας σας να μαζέψετε πιο εύκολα πόντους.

Ninjump

Ο χειρισμός είναι εξαιρετικά απλός αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει οπουδήποτε πάνω στην οθόνη ώστε ο νίντζα του να πηδήξει στον απέναντι τοίχο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι εξίσου εύκολο. Μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου μπορούν να ξεχωρίσουν το αν θα μαζέψετε ένα αστεράκι ή αν θα χάσετε απ’ αυτό.

Από άποψη γραφικών, το παιχνίδι δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Το φόντο και οι χαρακτήρες του παιχνιδιού μένουν απαράλλακτοι όσες πίστες κι αν παίξουμε και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα εξατομίκευσης ούτε του χαρακτήρα μας. Ως αποτέλεσμα γίνεται μονότονο αρκετά γρήγορα και χάνει το ενδιαφέρον του.

Ninjump

Πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις  στο Ninjump;

Ακόμη, πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουμε ασπίδες που βοηθάνε στο να κάνουμε καλύτερο σκορ, καθώς και να αφαιρέσουμε τις διαφημίσεις, έναντι ενός χρηματικού ποσού.

Αν και το Ninjump μπορεί να γίνει μονότονο μετά από κάποιες ώρες, είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και μπορεί να σας κρατήσει καθηλωμένους για αρκετό χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο λοιπόν, απελευθερώστε τον νίντζα που κρύβετε μέσα σας.

NinJumpBackflip Studios Arcade FreeDownload
icon
NinJump™Backflip StudiosGamesFreeDownload
7.2 10

Ninjump

Ninjump

9
Συνολική Ικανοποίηση6.0
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανά6.5
Time killing8.0
Διασκέδαση6.5
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταριά8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 8 Βαθμολογίες ) 7.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.