Το iOS 8 έφερε και τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε widgets, δηλαδή μικρές εφαρμογές στις οποίες έχουμε πρόσβαση από το notification center στην καρτέλα tab. Η εφαρμογή My Widgets προσφέρει μερικά – για κάποιους χρήσιμα, για άλλους όχι και τόσο – widgets.

Δείτε επίσης: Το Flow Free είναι ένα παιχνίδι λογικής με το οποίο μπορείτε να περάσετε αρκετές ώρες παίζοντας

My WidgetsΌπως έχουμε αναφέρει ξανά αν πάμε στο κάτω μέρος της οθόνης Today στο notification center υπάρχει το Edit. Πατώντας το, μπορούμε να διαχειριστούμε τα widgets που θέλουμε να βλέπουμε. Για παράδειγμα, μπορούμε να αφαιρέσουμε το χρηματιστήριο αν δε μας ενδιαφέρει. Από εκεί όμως μπορούμε να προσθέσουμε και την εφαρμογή My Widgets πατώντας απλά προσθήκη. Ανοίγοντας την εφαρμογή και πατώντας το πλήκτρο + πάνω δεξιά, σας παρουσιάζει μία σειρά από widgets που μπορείτε να προσθέσετε. Τα πρώτα τρία είναι δωρεάν, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αγοράσετε με 99 λεπτά το καθένα ή με 4,99 ευρώ όλα μαζί.

Με το πρώτο από τα δωρεάν widget μπορείτε να προσθέτετε γρήγορα σημειώσεις, το δεύτερο σας παρέχει ένα βοήθημα αποφάσεων(τυχαία σας απαντάει ναι ή όχι) και το τρίτο προσθέτει έναν μετρητή τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείται για όποιο πράγμα θέλετε(για παράδειγμα να μετράτε πόσα ποτήρια νερό ήπιατε την ημέρα). Το User interface της εφαρμογής είναι συμπαθητικό. Ένα ακόμα πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι μπορείτε να κάνετε αρκετές ρυθμίσεις για το πως θα εμφανίζεται το κάθε widget πατώντας παρατεταμένα πάνω του. Ανάμεσα στις ρυθμίσεις αυτές είναι η γραμματοσειρά, το χρώμα, ο τίτλος αλλά και το ύψος του widget.

Με την εφαρμογή My Widgets μπορείτε να προσθέσετε μικρές εφαρμογές στο notification center

Ανάμεσα στα widgets που είναι επί πληρωμή υπάρχει η φωτογραφία, το ανέκδοτο και το ρητό της ημέρας, η δυνατότητα εγγραφής φωνητικής σημείωσης, ωροσκόπιο κ.α. Δεν είναι κακή η εφαρμογή και μπορείτε να την δοκιμάσετε. Ελπίζω μελλοντικά να προστεθούν ακόμα πιο έξυπνα widgets ώστε να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
My WidgetsFrancis BonninUtilitiesFreeDownload

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 11-11-2014
iOSTested: 2.0
10.7 mbNow: 2.0
6.2 10

Taste App

My Widgets

Κάντε την ζωή σας πιο εύκολη με τα widgets για iOS.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις1.0
Χρησιμότητα 8.0
Αποτελεσματικότητα 7.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος

  • Αλεξανδρος Σπινουλας

    Ενδιαφερον