MovemberΑρχικά τι είναι το Movember;

Το Μοvember είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία και πλέον έχει γίνει παγκόσμια γνωστό! Το σκεπτικό είναι απλό, οι άντρες αφήνουν μουστάκι για ολόκληρο τον Νοέμβριο, (εξού και το όνομα Moustache + November = Movember!). Με αυτό τον τρόπο αλλάζουν την εμφάνιση του προσώπου τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την ανδρική υγεία και για σοβαρά θέματα όπως ο καρκίνος του προστάτη, ο καρκίνος των όρχεων και η ψυχική υγεία!Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Movember www.movember.com

Movember App

Εκτός από την ιστοσελίδα υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones. Στην οποία μπορείτε να συνδεθείτε είτε με τον λογαριασμό σας από το Facebook ή με το email σας. Στη συνέχεια βάζετε μια φωτογραφία σας πάλι αν θέλετε μια από τον λογαριασμό σας στο Facebook ή να τραβήξετε μία από το κινητό σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε Mo Bros!

Από την στιγμή που εγγραφήκατε πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες που υπάρχουν στο μενού της εφαρμογής.

  1. Κάθε εγγραφόμενος Μο Bro πρέπει να ξυρίσει όλο του το πρόσωπο την 1η Νοεμβρίου.
  2. Για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο πρέπει να αφήσετε μουστάκι και να το περιποιείστε!
  3. Μην υποκρίνεστε, όχι μούσια, όχι γενάκι στο πιγούνι, όχι ψεύτικα μουστάκια!
  4. Χρησιμοποιήστε την δύναμη του μουστακιού για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον για την ανδρική υγεία και κάντε δωρεές για τον καρκίνο του προστάτη, τον καρκίνο των όρχεων και την ψυχική υγεία.
  5. Κάθε Mo Bro πρέπει να συμπεριφέρεται σαν γνήσιος τζέντλεμαν.

 

Δείτε επίσης: Rocket Craze – Ο πύραυλος τρέλα απογειώνεται, είστε έτοιμοι για εκτόξευση και ταξίδι στο φεγγάρι;

 

Στο μενού της εφαρμογής είναι χωρισμένο σε 3 κατηγορίες:

  • Mo Space, ο προσωπικός χώρος του κάθε Mo Bro. Εκεί μπορεί να ανεβάζει κανείς καθημερινά φωτογραφίες με το Mo tracker για να παρακολουθεί την εξέλιξη του μουστακιού του. Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με φίλους του στο δικό του Network, να δει την παγκόσμια κατάταξη με τις δωρεές που έχουν γίνει, ακόμα και να προγραμματίσει το δικό του event!
  • Socialize, από εδώ μπορεί κανείς να κάνει δωρεές, να συνδεθεί με τα social media προκειμένου να προσελκύσει κόσμο να βοηθήσει και συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, ακόμα μπορεί να ενημερώσει τους φίλους του με ένα νέο status update.
  • Mo Info, με πληροφορίες σχετικά με το Movember, οδηγό στυλ , τους κανόνες που παρέθεσα παραπάνω καθώς, μερικές συμβουλές υγείας και η φόρμα επικοινωνίας.

 

Τέλος στις ρυθμίσεις μπορείτε να θέσετε μία υπενθύμιση για να φωτογραφία είτε καθημερινά, είτε μια φορά την εβδομάδα είτε και καθόλου, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα της αυτόματης δημοσίευσης σε Facebook και Twitter.

Το Movember δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες! Οι γυναίκες Mo Sistas όπως αποκαλούνται, μπορούν να έχουν την ίδια δράση με τους εκτός από το μουστάκι! Δηλαδή να ενημερώνουν τους γύρο τους για θέματα που αφορούν την αντρική υγεία και σαφώς να κάνουν δωρεές που είναι και το πιο σημαντικό!

Η εφαρμογή δυστυχώς δεν είναι η πιο κατάλληλη για την χώρα μας, γιατί συγκαταλεγόμαστε στο Rest of The World, για αυτό τον λόγο δεν έχουμε πρόσβαση στα Networks, στα Events, ακόμα και στις Δωρεές. Δωρεές όμως μπορούμε να κάνουμε από την επίσημη ιστοσελίδα! Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση και ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε! Λοιπόν Μουστάκια όλου του κόσμου ενωθείτε!

 

[Outdated] Movember 2014Movember Health & Fitness FreeDownload
icon
Movember MobileMovemberHealth & FitnessFreeDownload

 

DetailsVersions
ΠερισσότεραRelease: 08-10-2012
AndroidTested: 2.0.1
6,1 mbNow: 3.0.3
6.9 10

Taste App

Movember

Movember:Με την δύναμη του μουστακιού αλλάζουμε την αντρική υγεία!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις6.5
Χρησιμότητα6.5
Ευκολία στη χρήση7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Ηλίας Παλαιγεωργίου

Με ένα Samsung Galaxy Core δοκιμάζω εφαρμογές για εσάς, αγαπημένα τα εύκολα games για να σκοτώνεις τον ελεύθερο σου χρόνο.