Σας άρεσε πάντα το πιάνο αλλά δεν μάθατε ποτέ να παίζεται; Μην ανησυχείτε, η εφαρμογή Magic Piano by Smule σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται ένας μικρός πιανίστας που θα παίζει αρκετά κομμάτια μουσικής από διάφορα είδη.

Δείτε επίσης: ThinkInvisible – Είναι δεδομένο ότι οι λάτρεις της ζωγραφικής, των γραφικών και του γνωστού παιχνιδιού Pictionary θα το λατρέψουν

magic pianoΗ εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και για iPhone και για iPad. Αν έχετε iPad πάντως, προτείνεται να την χρησιμοποιήσετε εκεί. Το User Interface είναι πολύ απλό όπως και η λειτουργικότητα. Για να φτάσετε όμως στο επίπεδο να παίξετε κάποια τραγούδια στο δύσκολο επίπεδο θα χρειαστείτε αρκετή εξάσκηση. Η κάθε νότα πέφτει από ψηλά με την μορφή μπάλας και πρέπει να την πατήσετε μόλις φτάσει σε μία γραμμή που βρίσκεται χαμηλά.

Στα πιο εύκολα επίπεδα οι νότες πέφτουν μία μία αλλά στα πιο δύσκολα κομμάτια μπορεί να πέφτουν και τέσσερις νότες που θα πρέπει να πατήσετε ταυτόχρονα μόλις φτάσουν στη γραμμή. Επίσης, μπορείτε να δημοσιεύσετε τα αριστουργήματά σας στο Facebook, στο Twitter ή να τα στείλετε μέσω email στους γνωστούς σας. Καθημερινά υπάρχει μία πρόκληση με ένα νέο τραγούδι αν και γενικά τα τραγούδια είναι πάρα πολλά. Βέβαια, δεν είναι όλα δωρεάν καθώς υπάρχουν αρκετά πακέτα(κυμαίνονται από 1 μέχρι 40 ευρώ) που μπορείτε να αγοράσετε.

Με το Magic Piano by Smule μπορείτε να παίξετε από Mozart και Beethoven μέχρι Mariah Carey, Scorpions και Rihanna!

Το Magic Piano by Smule είναι σίγουρα το καλύτερο του App Store στο είδος του. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν κάνει επιστήμη όπως θα διαπιστώσετε και στο εντυπωσιακό βιντεάκι που παραθέτουμε παρακάτω. Είναι διασκεδαστικό, μπορούν να παίξουν και μικρά παιδιά οπότε εγκρίνεται για κατέβασμα. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γραφτεί εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και στους New York Times και ότι αριθμεί πάνω από 25 εκατομμύρια downloads!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Magic Piano by SmuleSmule Music & Audio FreeDownload

App Store

icon
Magic Piano by SmuleSmuleMusicFreeDownload
 
Μέγεθος 55 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 8.3.1
 

7.8 10

Taste App

Magic Piano by Smule

Με το Magic Piano by Smule μπορείτε να παίξετε από Mozart και Beethoven μέχρι Mariah Carey, Scorpions και Rihanna!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.9
Θα το παίζαμε ξανα 6.5
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 7.0
Μπαταρία 7.5
Φιλική προς την οικογένεια 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος