Τα παιχνίδια με ερωτήσεις και quiz ήταν πάντα ένας διασκεδαστικός τρόπος να ψυχαγωγηθούν οι χρήστες. Έτσι τον τελευταίο καιρό μια τάση έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτή alu τη κατηγορία, μετρώντας cheap jerseys δεκάδες εφαρμογές. Το Logo Quiz είναι μια εφαρμογή που τεστάρει τις γνώσεις σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαντέψετε όλες τις δημοφιλείς μάρκες με βάση τα λογότυπά τους. Πατήστε σε ένα από τα λογότυπα, γράψτε την απάντησή σας και μετά επιλέξτε Check.

logo-quiz

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι καλός και «καθαρός». Το παιχνίδι λειτουργεί πάρα πολύ ομαλά. Πρέπει να πατήσετε σε ένα λογότυπο και στη wholesale nfl jerseys συνέχεια να πληκτρολογήσετε την απάντηση που νομίζετε ότι είναι η σωστή. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, υπάρχουν 3 διαθέσιμα επίπεδα για να δοκιμάσετε πόσο καλή μνήμη έχετε. Για να ξεκλειδώσετε τα επόμενα επίπεδα, θα πρέπει να μαντέψετε σωστά ένα συγκεκριμένο αριθμό logos. Για να cheap jerseys China τελειώσει το ταξίδι θα πρέπει να ολοκληρώσετε συνολικά 18 levels. Αναμένουμε σε επόμενες ενημερώσεις να προστεθούν ακόμα περισσότερα λογότυπα και επίπεδα, έτσι ώστε να γίνει το παιχνίδι ακόμα πιο απολαυστικό. Τα λογότυπα καλύπτουν μια αρκετά μεγάλη γκάμα, θα μπορούσαμε να πούμε τη γνωστή φράση «τα πάντα όλα», συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων όπως Twitter, McDonalds, Jaguar και Visa όπως επίσης και κάποια πιο «περίεργα». Οι δεξιότητές σας θα εξαρτηθούν επίσης από το μέρος που ζείτε και αυτό γιατί κάτοικοι μερικών χωρών του κόσμου είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με ορισμένες μάρκες σε σχέση με άλλους.

Αν τύχει και κολλήσετε, το Logo Quiz έχει ένα ωραίο σύστημα υπόδειξης, όπου θα κερδίζετε ένα hint για κάθε 3 λογότυπα που έχετε μαντέψει σωστά και 3 hints όταν ξεκλειδώσετε ένα νέο επίπεδο. Αν τύχει να ξεμείνετε από υποδείξεις μπορείτε να πάρετε λίγη βοήθεια α) κάνοντας like στη σελίδα του Logo Quiz στο Facebook, β) κατεβάζοντας άλλες εφαρμογές, γ) βαθμολογώντας το παιχνίδι Hello και φυσικά δ) αγοράζοντας hints

Logo Quizbubble quiz games Trivia Free

 

DetailsVersions
GamesRelease: –
AndroidTested: 14.5
19 mbNow: 18.5


8.3 10

Taste App

Logo Quiz

-

1
Συνολική Ικανοποίηση7.8
Ενημερώσεις8.4
Διασκέδαση8.0
Θα το παίζαμε ξανά;7.8
Time Killing9.0
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία8.1
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Sasa Happyface

    Πολύ καλή εφαρμογή!! Αν και δυσκολεύτηκα λιγάκι το τερμάτησα το παιχνίδι!!!!!