Λογικά έχει τύχει και σε σένα κάποια στιγμή να θες να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα και να μην τα καταφέρνεις, με αποτέλεσμα να έχεις μία αγωνία για το εάν είναι καλά. Tο LifeSigns – Δώσε Σημάδια Ζωής αποτελεί μία ιδέα Ελλήνων οι οποίοι έρχονται να σε βοηθήσουν δημιουργώντας μία εφαρμογή η οποία θα στέλνει ‘Σήμα’ σε συγγενείς και φίλους ενημερώνοντας τους ότι είσαι καλά.

Δείτε επίσης: Ανακάλυψε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας κερδίζοντας ποτάκια με το Frink!

Η λειτουργία είναι πάρα πολύ απλή. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το κινητό σου το app στέλνει αυτόματα σε όλους τους αγαπημένους σου ένα μήνυμα και ξέρουν έτσι ότι είσαι καλά. Εννοείται πως μπορείς να επιλέξεις κάθε πόσο συχνά θες να στέλνεται το μήνυμα αυτό καθώς θα ήταν λίγο περίεργο να γίνεται σε κάθε χρήση του κινητού σου διότι τη συσκευή την χρησιμοποιείς πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις λοιπόν επιλέγεις εάν θα στέλνεται αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όποτε επιλέξεις εσύ manually να στείλεις, καθώς και τι πληροφορίες θέλεις να μοιράζεσαι με followers σου.

Πρόσθεσε άτομα από τις επαφές σου στέλνοντάς τους το μήνυμα το οποίο περιέχει το κατάλληλο link για να κατεβάσουν την εφαρμογή. Όταν κάποιος αποδέχεται να κατεβάσει την εφαρμογή προστίθεται στους followers σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται στον χάρτη μαζί με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος επιλέξει να μοιράζεται, όπως σε ποιο σημείο βρίσκεται, εάν είναι στάσιμος ή εάν κινείται, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, την κατάσταση της μπαταρίας του καθώς και το εάν έχει σήμα.

LifeSigns

Ένα σημείο πολύ ενδιαφέρον είναι το ότι υπάρχει και ειδοποίηση για το εάν κάποιος δεν έχει στείλει ‘Σήμα’ έτσι ώστε να ενδιαφερθείς για το που βρίσκεται.

LifeSigns

Δώσε Σημάδια Ζωής με το Life-Signs!

Έπειτα από δοκιμή που πραγματοποίησα έχω να πω πως η εφαρμογή δούλευε σωστά. Το μόνο αρνητικό το οποίο θα αλλάξει με την επόμενη έκδοση είναι το ότι αυτή την στιγμή ζητείται από τους “user” να στείλουν ένα μήνυμα με δική τους χρέωση για να κάνουν το “verification” του κινητού τους τηλεφώνου και έπειτα γίνεται “registration” με την εφαρμογή. Στην επόμενη έκδοση θα υπάρχει ένα εντελώς free “verification”. Επίσης να αναφέρω ότι κάποιοι φίλοι μου που τους πρότεινα να την δοκιμάσουν είχαν πρόβλημα στο να γίνει επιβεβαίωση στον αριθμό τους, γι αυτό θέλω να μάθω και την δική σου εμπειρία.

 

Μέγεθος

12M
Λήψεις

1,000 – 5,000
Έκδοση

1.8.1

 

Σε γενικές γραμμές με ενθουσίασε το LifeSigns, σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ ωραίο να την βάλω και στα κινητά των γονιών μου αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και δεν έχουν smartphones! Ευελπιστώ μέσα στους επόμενους μήνες να βρω την εφαρμογή αυτή και σε iOS και σε Windows phone καθώς ένα τέτοιο project απουσιάζει από τα stores αυτά achat viagra inde.

LifeSign: Family Locator [GPS]LifeSign Lifestyle FreeDownload


8.3 10

Hot App

LifeSigns – Δώσε Σημάδια Ζωής

51
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις8.5
ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 50 Βαθμολογίες ) 9.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.