Ατελείωτο ξύλο, δράση, σπαθιά, βέλη, τέρατα και ήρωες. Αυτό είναι το concept του League of Stickman, ένα ιδανικό πακέτο για να κάψιμο και σκότωμα χρόνου!

Δείτε επίσης: To Don’t Touch the Spikes είναι το καταλληλότερο παιχνίδι για να σκοτώσετε το χρόνο σας

League of Stickman

Στο League of Stickman ελέγχετε έναν ή παραπάνω ήρωες και προσπαθείτε να κατατροπώσετε τους ατελείωτους εχθρούς που στρέφει εναντίων σας το παιχνίδι. Κάθε ήρωας έχει διαφορετικό όπλο, κινήσεις, επιθέσεις και τέσσερεις ειδικές δυνάμεις που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Αν και για να ξεκλειδώσετε καινούργιους ήρωες θα χρειαστείτε από αρκετό έως και πολύ χρόνο “λιωσίματος”, υπάρχουν αρκετοί και κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Ο χειρισμός και το gameplay είναι ιδιαίτερα απλά, με τον αριστερό αντίχειρα κινήστε αριστερά-δεξιά και με το δεξί κάνετε επίθεση ή χρησιμοποιείτε τις ειδικές δυνάμεις σας. Ίσως να δυσκολευτείτε στη στόχευση των ειδικών δυνάμεων στην αρχή, αλλά μόλις συνηθίσετε τον χειρισμό θα καθηλωθείτε από την ασταμάτητη δράση. Αναμφισβήτητα, το πιο δυνατό σημείο του παιχνιδιού είναι η συνέχεις μάχες, οι οποίες χάρη στα καλοσχεδιασμένα γραφικά των χαρακτήρων και των κινήσεων κάνουν το παιχνίδι άκρως διασκεδαστικό.

League of Stickman

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι βρίσκετε αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε τους ήρωες σας και χρήματα με τα οποία αναβαθμίζετε τις ειδικές κινήσεις των ηρώων σας και τα αντικείμενά τους. Δεδομένου ότι οι εχθροί γίνονται όλο και πιο δυνατοί, σίγουρα θα αναγκαστείτε να ξαναπαίξετε προηγούμενα επίπεδα για να μαζέψετε χρήματα και να βελτιώσετε τους ήρωές σας για να τους νικήσετε. Γενικότερα υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνετε έκτος του πεδίου μάχης όπως να αναβαθμίζετε ήρωες και αντικείμενα ή να πουλάτε και να αγοράζετε εξοπλισμό, τα οποία το παιχνίδι εξηγεί αρκετά αποτελεσματικά.

League of Stickman

Η δράση του League of Stickman πάει το «σκότωμα χρόνου» σε άλλο επίπεδο

Αν και το ατελείωτο ξυλίκι είναι αρκετά διασκεδαστικό, το League of Stickman έχει ένα πολύ μεγάλο μείον, δεν έχει το παραμικρό ίχνος ιστορίας και πλοκής. Ξεκινώντας, ριχνόμαστε στη μάχη κυριολεκτικά από το πουθενά, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για τους ήρωές μας και τους αντιπάλους μας. Ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία βαθύτερη σύνδεση με το παιχνίδι το οποίο αναπόφευκτα μετά από κάποιες ώρες γίνεται μονότονο και χάνει το ενδιαφέρον του.

League of Stickman

Τελειώνοντας, το League of Stickman θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για κάθε παιχνίδι στην κατηγορία του αφού είναι σχεδόν άψογο στην τομέα της μάχης και δράσης. Σίγουρα υστερεί σημαντικά αφού δεν έχει καμία πλοκή να το υποστηρίζει, όμως είναι άκρως διασκεδαστικό και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

 

Google Play

League of Stickman Free-ShadowDreamSky Action FreeDownload

App Store

Item not available.
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 10,000,000 - 50,000,000
Έκδοση 3.5.2
 

 

7.9 10

Taste App

League of Stickman

8
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.5
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 8.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Μπαταρία 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 7 Βαθμολογίες ) 8.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.