Η κίνηση ΕΛ.ΑΣ είναι η εφαρμογή που χρειάζεστε οπωσδήποτε εφόσον μετακινείστε με όχημα, αφού μέσω αυτής ενημερώνεστε κάθε στιγμή για τη κυκλοφορία στους δρόμους, ώστε να ξέρετε ποιους πρέπει να αποφύγετε κατά την διαδρομή σας προς τη δουλειά, ένα ραντεβού ή για την εξόρμηση σας στην επαρχία.
kinisi ellasΗ Κίνηση ΕΛ.ΑΣ σας παρέχει μια λίστα με όλους τους δρόμους της πόλης, τοποθετώντας στην κορυφή αυτούς με την μεγαλύτερη κίνηση.
Όλοι οι δρόμοι που δεν υπάρχει κάποιο κυκλοφοριακό πρόβλημα, χωρίς μικρό ή μεγάλο μποτιλιάρισμα, συμβολίζονται με το πράσινο αυτοκινητάκι, αυτοί που πιθανώς θα βρείτε λίγη κίνηση με το πορτοκαλί, και τέλος οι δρόμοι όπου όλες οι λωρίδες τους είναι κλειστές με το κόκκινο-απαγορευτικό.
Για τους δρόμους που έχουν κυκλοφοριακό πρόβλημα, υπάρχει ενημέρωση για τα ακριβή σημεία π.χ Λ.Ποσειδώνος έχει πορτοκαλί προειδοποίηση μέχρι Φλοίσβο.
Πέρα από τη λίστα με τους δρόμους, η εφαρμογή περιλαμβάνει και χάρτη για την καλύτερη κατανόηση της κυκλοφορίας και την εύκολη δημιουργία διαδρομής για τον προορισμό σας.
Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες για την κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αρνητικό θεωρώ το γεγονός ότι δεν υπάρχει ειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιος δρόμος αποκτήσει κόκκινη προειδοποίηση.
Κατά τ’άλλα ελπίζουμε στην επόμενη έκδοση να ενταχθεί στην εφαρμογή και η πόλη της Πάτρα αλλά και το εθνικό δίκτυο καθώς σε πολλά σημεία του δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. Τέλος, ένα καλύτερο Interface θα κάνει ακόμα πιο προσιτή τη χρησιμότητα της εφαρμογής.

Θα παρατηρήσετε ότι η ενημέρωση των δεδομένων μπορεί να αργεί κάποιες φορές, αλλά αυτό οφείλεται στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι στην εφαρμογή.

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: –
AndroidTested: 1.1
2.21 mbNow: 1.1

 

5.0 10

Give App

Κίνηση ΕΛ.ΑΣ.

Η Κίνηση ΕΛ.ΑΣ σας παρέχει μια λίστα με όλους τους δρόμους της πόλης, τοποθετώντας στην κορυφή αυτούς με την μεγαλύτερη κίνηση.

1
Συνολική Ικανοποίηση5.0
Ενημερώσεις1.0
Χρησιμότητα7.0
Ευκολία στη χρήση 7.0
Αποτελεσματικότητα5.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!