Σας αρέσουν τα κρουστά αλλά ποτέ δεν ασχοληθήκατε σοβαρά; Κανένα πρόλημα! Το Keezy Drummer είναι εδώ για να αναδείξει τον ντράμερ που κρύβεται μέσα σας.

Δείτε επίσης: Αν παρακολουθείς σειρές τότε το Series Guide είναι η εφαρμογή που ψάχνεις

keezy drummerΑρχικά, να διευκρινίσουμε πως δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής για να κατεβάσετε την εφαρμογή και να δημιουργήσετε κάποιο ρυθμό. Στην οθόνη εμφανίζονται δύο χρωματιστοί κύκλοι και ένας κύκλος με το σύμβολο της πρόσθεσης. Πατώντας σε έναν από τους χρωματιστούς κύκλους θα μπείτε στο περιβάλλον όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μουσική. Εκεί υπάρχουν 16 νέοι κύκλοι στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε το εφέ που θα επιλέξετε απλά πατώντας πάνω τους. Αφού επιλέξετε ένα από τα εφέ και επιλέξετε σε ποια σημεία θα ακούγεται(με βάση τους κύκλους που έχετε ενεργοποιήσει), πατήστε το πλήκτρο της επιβεβαίωσης που είναι ακριβώς κάτω από τους 16 κύκλους.

Έπειτα, μπείτε σε έναν νέο κύκλο και προσθέστε νέα εφέ τα οποία θα ακούγονται παράλληλα με τον προηγούμενο κύκλο! Με αυτή τη λογική μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και 9 κύκλους που θα παίζουν παράλληλα. Αν ασχοληθείτε λίγο, μπορεί να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, την ώρα που ακούτε το κομμάτι σας μπορείτε να ρυθμίσετε το τέμπο από 1 έως 300 bpm.

Αν πρόσφατα είδατε την ταινία Whiplash και σας άρεσε, τότε κατεβάστε ΑΜΕΣΑ το Keezy Drummer!

To μεγάλο μειονέκτημα του Keezy Drummer είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή που να σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις αυτό που έφτιαξες. Διατίθεται δωρεάν στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad και νομίζω θα ήταν ωραίο σε μελλοντικό update να έδιναν τη δυνατότητα έστω και με ένα χαμηλό ποσό να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύσει το κομμάτι του. Σε γενικές γραμμές πάντως, είναι μία ευχάριστη εφαρμογή, με λιτό user interface που σε βοηθάει να κατανοήσεις τη λειτουργία της. Απλά, πιθανότατα κάποιος θα τη βαρεθεί γρήγορα γιατί για να φτιάξει κάτι καινούριο θα πρέπει να χαλάσει ότι έχει φτιάξει εως εκείνη την ώρα.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

icon
Keezy DrummerKeezy Corp.MusicFreeDownload

 
Μέγεθος 3.53 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 2.0
 
5.8 10

Review

Keezy Drummer

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις1.0
Χρησιμότητα 6.0
Αποτελεσματικότητα 7.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος