Η εφαρμογή KAMI αποτελεί μία από τις πιο hot εφαρμογές και μάλιστα η πλήρης έκδοση της, που μπορείτε να την αποκτήσετε με 0,82 λεπτά του ευρώ στο Google Play, βραβεύτηκε το 2013 ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές αλλά και ως Editor’s Choice στο Mac App Store. Αποτελεί πλέον την νούμερο 1 εφαρμογή παζλ σε 12 χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι η Αμερική και το Ηνωμένο βασίλειο.

KAMITo KAMI είναι ένα χαρτί origami και ο στόχος είναι να ξεδιπλώσετε ένα από τα έγχρωμα χαρτιά έτσι ώστε να καλυφθεί η οθόνη από αυτό το χαρτί με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Δεν το καταλάβατε, έτσι; Να ένας λόγος για να κατεβάσετε το app, ώστε να σας λυθούν οι απορίες! Θα βρείτε τα χρώματα σε μια κάθετη μπάρα στα αριστερά της οθόνης. Επιλέγετε το χρώμα πατώντας και στη συνέχεια έρχονται τα διλήμματα. Προσοχή στη περιοχή που θα διαλέξετε να ξεδιπλωθεί το χρώμα.

Δεν αποτελεί ένα πολύ εύκολο αλλά και ούτε γρήγορο παιχνίδι. Εάν θέλετε να περάσετε στα επόμενα επίπεδα θα χρειαστεί το κουμπί επανεκκίνησης να πάρει φωτιά για να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή έτσι ώστε να τα καταφέρετε. Με λίγα λόγια θέλει σκέψη και σαν δεινοί gamers που είστε θα επιδιώξετε να κάνετε το καλύτερο σκορ σε όλα τα levels, εφόσον οι όσον τον δυνατόν λιγότερες κινήσεις αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε.

Υπάρχουν πέντε επίπεδα με παζλ τα οποία έχουν διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, με συνολικά εννέα διαφορετικές πίστες στο κάθε ένα, υπάρχουν δηλαδή συνολικά μόνο 45 πίστες για επίλυση πράγμα το οποίο καθιστά το “ταξίδι” αρκετά σύντομο.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι πολύ προσεγμένο καθώς έχει πολύ ωραία γραφικά, ήχο που της δίνει έναν ρεαλιστικό τόνο και που μπορεί να σας ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή καθώς όλο το περιβάλλον του παιχνιδιού έχει έντονο το ασιατικό στοιχείο.

Στα αρνητικά ανήκει το γεγονός ότι στην free έκδοσή της έχει μόνο 9 διαθέσιμες πίστες με συνέπεια οι υπόλοιπες 36 να βρίσκονται στην Pro έκδοση.

Δοκιμάστε το KAMI και περιμένουμε τη γνώμη σας!

 

KAMIState of Play Puzzle FreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 26-12-2013
AndroidTested: 1.0.13
42 mbNow: 1.1.2
7.9 10

Taste App

KAMI

Σε προβληματίζει τόσο που δεν θες να τελειώσει ποτέ

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις5.0
Διασκέδαση8.0
Θα το παίζαμε ξανά;8.5
Time Killing7.7
Ευκολία στη χρήση8.9
Μπαταρία8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Giota_Dimi

    αρκετα ενδιαφερον εφαρμογη κριμα που εχει μονο 9 πιστες στην free εκδοση