Κατέβασέ το τώρα

Story

Το Jungle Jumping Kid ανήκει στην κατηγορία των endless runner games και εσύ καλείσαι να σκαρφαλώσεις πάνω στα δέντρα της ζούγκλας για να καταφέρεις να μαζέψεις όσες περισσότερες καραμέλες(Candies) μπορείς αποφεύγοντας εχθρούς και εμπόδια που ξεπετάγονται.

 

Gameplay

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ εύκολος. Με ένα απλό Tap πάνω στην οθόνη πηδάς από το ένα δέντρο στο άλλο. Ο στόχος σου είναι να σκαρφαλώσεις όσο πιο ψηλά γίνεται, κάνοντας στην ουσία το δυνατό μεγαλύτερο σκορ, αποφεύγοντας τους κινδύνους που εγκυμονούν και τους εχθρούς που θέλουν να σε ρίξουν. Οι εχθροί σου είναι οι γιγαντιαίες αράχνες, τα μεγάλα καβούρια καθώς και τα τεράστια μυρμήγκια. Για να κερδίσεις περισσότερους πόντους πήδα πάνω τους με σκοπό να τα ισοπεδώσεις. Από την άλλη τα φυτά που τρώνε, τα μικρά φιδάκια και αναμμένες δάδες θα προσπαθήσουν και αυτά να αναχαιτίσουν την πορεία σου, προς την κορυφή, αν δεν είσαι προσεχτικός, γι’ αυτό το λόγο μείνε μακριά τους.

jungle-jumping-kid-1

User Interfase / Graphics

Πολύ προσεγμένη δουλειά στο περιβάλλον, σε γήινες αποχρώσεις για να αφήνει την εντύπωση στο χρήστη ότι περιπλανιέται στα βάθη του Αμαζονίου, με το κίτρινο και το πράσινο να κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα. Τη μουσική επένδυση του app μονοπωλεί μία ευχάριστη μελωδία αν και θα θέλαμε να προστεθούν ήχοι πιο αντιπροσωπευτικοί σε ζούγκλα.

Special Features / Power Ups

Με την χρήση του Magnet μαζεύεις όλες τις καραμέλες που θα βρεις μπροστά σου καθώς ανεβαίνεις. Για να αποφύγεις διάφορες επιθέσεις ή εμπόδια αλλά και να περάσεις πάνω από τους εχθρούς σαν οδοστρωτήρας, χρησιμοποίησε το Power Shield. Επιπλέον πραγματοποίησε μια όμορφη πτήση μέσα στην πίστα επιβαίνοντας στο διαστημόπλοιο Rocket Booster. Όσον αναφορά τους χαρακτήρες, οι οποίοι μοιάζουν αρκετά με τους Flintstones, έχεις να επιλέξεις μεταξύ του Ooga Booga, με τον οποίο ξεκινάς το game, της Oozie και του Boogy που τους ξεκλειδώνεις με την βοήθεια των Candies.

Πήδα μέσα στο κόσμο του Jungle Jumping Kid και δοκίμασε τις ικανότητές σου!

jungle-jumping-kid-2

Extra

Κάθε μέρα υπάρχει ένα Daily Challenge το οποίο με την ολοκλήρωσή του, σου χαρίζει 500 καραμέλες να τις βάλεις στο κουμπαρά. Στο κεντρικό μενού θα βρεις κάποιες αποστολές (Missions), τις οποίες αν φέρεις εις πέρας σου δίνεται ανταμοιβή, όπως Score Multiplier και Candies. Από το μενού μπορείς να κερδίσεις και τα πολυπόθητα ασημένια διαμάντια που θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις αν χάσεις.

Final Thoughts

Πρέπει να έχεις υπολογίσει σωστά πότε θα κάνεις το άλμα από το ένα δέντρο στο άλλο, πράγμα που απαιτεί ακρίβεια και ταχύτητα. Σίγουρα το Jungle Jumping Kid θα προκαλέσει τα αντανακλαστικά σου και την υπομονή σου, δύο στοιχεία που συντελούν μια επιτυχημένη συνταγή για μια εφαρμογή. Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά παίζοντας έστω και λίγο καθημερινά θα αποκτήσεις μία σχέση εξάρτησης και δημιουργείται η επιθυμία να παίζεις όλο και πιο πολύ για να βελτιώσεις το προηγούμενο ρεκόρ σου. Yabba dappa doo και καλή διασκέδαση!

Κατέβασέ το τώρα

 
Μέγεθος 26M
Λήψεις 500 - 1,000
Έκδοση 1.9
 
7.7 10

Ηot App

Jungle Jumping Kid

19
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
killing time7.5
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ7.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 7.0
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.5
ΜΠΑΤΑΡΙΑ8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 18 Βαθμολογίες ) 8.8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.