Jump Nuts
Διάβασε σε 3 λεπτά

Jump Nuts

Δοκιμάστε τις δεξιότητες σας αλλά και τα νεύρα σας με το Jump Nuts, το νέο endless runner της KetchApp.

Jump Nuts

Όπως και σε κάθε άλλο endless runner, ο σκοπός στο Jump Nuts είναι να κάνουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο σκορ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι χειριζόμαστε έναν σκίουρο ο οποίος χοροπηδάει από μπάλα σε μπάλα, ενώ το τελικό μας σκορ εξαρτάται από το σε πόσες μπάλες ανεβήκαμε. Μην σας ξεγελά η απλή περιγραφή του, το παιχνίδι είναι εκνευριστικά δύσκολο ιδιαίτερα στις πρώτες ώρες ενασχόλησης μαζί του.

Η κάθε μπάλα γυρίζει γύρω από τον εαυτό της ενώ ο σκίουρος μας μένει κολλημένος στο σημείο που προσγειώθηκε και περιστρέφεται μαζί με την μπάλα. Η όλη δυσκολία του παιχνιδιού βρίσκεται στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής για το άλμα απ’ τη μία μπάλα στην επόμενη. Επειδή ο τρόπος που λειτουργεί η βαρύτητα στο παιχνίδι είναι διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει σε άλλα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητά μας, είναι αρκετά δύσκολο για τον καινούριο παίκτη να βρει τη σωστή στιγμή για το άλμα.

Jump Nuts

Υπάρχουν, επίσης, διασκορπισμένα γύρω από μπάλες νομίσματα, τα οποία μαζεύοντάς τα ξεκλειδώνουμε διαφορετικές εμφανίσεις για το σκίουρο μας. Αν και δεν προσθέτουν κάτι καινούριο από άποψη gameplay, είναι μια ωραία πινελιά που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει τον σκίουρο όπως αυτός θέλει αλλά και ένας παραπάνω στόχος για να “κυνηγάει”.

Στον τομέα των γραφικών αλλά και γενικότερα του σχεδιασμού, είναι εμφανής η πείρα της KetchApp, η οποία εξάλλου ήταν αναμενόμενη. Τα γραφικά είναι πολύ προσεγμένα διατηρώντας όμως ένα μινιμαλιστικό στυλ το οποίο δεν κουράζει μετά από πολλές ώρες “λιωσίματος”. Επίσης, τα χρώματα του φόντου αλλάζουν ανά τακτά διαστήματα αποτρέποντας το παιχνίδι από το να γίνει μονότονο. Τα μενού περιορίζονται σε μία μόνο περιεκτική σελίδα και ο χειρισμός μόνο σε ένα απλό πάτημα για άλμα. Ως αποτέλεσμα το παιχνίδι είναι εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα προσιτό.

Ακόμα, να σημειώσουμε πως αν και υπάρχουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δίνεται η επιλογή να αφαιρεθούν έναντι ενός μικρού ποσού.

Jump Nuts

Jump Nuts, ένα infinite runner για “σκληρά καρύδια”

Εάν λοιπόν ψάχνετε ένα παιχνίδι για σκότωμα χρόνου το Jump Nuts είναι μια πολλή καλή επιλογή παρά τη δυσκολία του, η οποία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εκνευριστική. Εάν ακόμα νομίζετε πως υπερβάλλω τότε θα σας πω απλά πως έκανα τουλάχιστον μισή ώρα για να καταφέρω να περάσω πέντε μπάλες σ’ αυτό το αναθεματισμένο παιχνίδι. Εσείς νομίζετε θα τα πάτε καλύτερα;

<a class="download_ios_badge" id="Jump Nuts" href="https://itunes vente de viagra en belgique.apple.com/nz/app/jump-nuts/id1039703511″ target=”_blank”>
Λήψη στο App Store

 

Μέγεθος

12M
Λήψεις

100,000 – 500,000
Έκδοση

1.0

 


7.9 10

Jump Nuts

Jump Nuts

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.5
Θα το παίζαμε ξανά7.5
Time killing8.5
Διασκέδαση7.5
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταριά7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 3.7

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώργος Κατσογιάννης

Γράφω για Games που δοκιμάζω στο Galaxy S4 mini. Τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι με μουσική τεχνολογία και φίλους.