Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα; Αυτό το παιχνίδι θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για ένα πρωτοπόριακο παιχνίδι που όμοιο του δεν έχει υπάρξει για Android.

Το Into the Dead είναι ένα First Person Shooter και Runner παιχνίδι που πρωτοεμφανίστηκε για Android, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του.

Ο τίτλος προϊδεάζει τον χρήστη ότι πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι που φροντίζει να βάλει φωτιά στα επίπεδα αδρεναλίνης.

Into the DeadΤο σενάριο είναι από τα πλέον κλασσικά(zombie apocalypse).Η αποστολή είναι μία και απλή. Σε ένα σκοτεινό κόσμο γεμάτο με ανθρωποφάγα zombies είσαι ο μόνος επιζών. Μέχρι πόσο θα αντέξεις όμως; Ελπίζω για όσο μπορείς. Το παιχνίδι ξεκινά δείχνοντας την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι. Έχεις απομακρυνθεί από μια μεγάλη πόλη που κατακτήθηκε από τους νεκρούς και βρίσκεσαι στην ύπαιθρο. Φλεγόμενα συντρίμμια ενός ελικοπτέρου είναι γύρω σου και πολλά zombies έρχονται αργά προς το μέρος σου λυσσασμένα για αίμα. Και εκεί είναι που ξεκινάει το καλό. Η λύση είναι μια και αυτή είναι το τρέξιμο! Γυρνάς το οπτικό σου πεδίο προς την αντίθετη κατεύθυνση και ξεκινάς να τρέχεις μακριά για να σωθείς. Το περιβάλλον γύρω σου είναι ένα νεκρό τοπίο με μπόλικη ομίχλη και λίγο φως που φαίνεται στον ορίζοντα, στοιχειά που κάνουν δύσκολη την ορατότητα και τον εντοπισμό των zombies που έρχονται κατά πάνω σου. Σαν Runner Game δίνεται η δυνατότητα για δυο ρυθμίσεις που αφορούν την κίνηση του πρωταγωνιστή:

  • Κουνώντας το κινητό αριστερά η δεξιά ο πρωταγωνιστής αποφεύγει τις επιθέσεις των zombies ή
  • Κάνοντας ένα tap στο αριστερό ή στο δεξί μέρος της οθόνης

Στην πορεία σου βρίσκεις σεντούκια που φωσφορίζουν και περιέχουν διάφορα όπλα. Εκεί ξεκινά και η άλλη όψη του παιχνιδιού. Σαν first person shooter game μπορείς να πυροβολήσεις τα zombies εάν δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Το παιχνίδι περιέχει εμπόδια από ξυλά, φράχτες και πεσμένα δέντρα που δυσκολεύουν τον δρόμο σου. Προχωρώντας μέσα στην πίστα το τοπίο αλλάζει και ξεκινά η περιήγηση μέσα σε χωράφια με ψηλά καλαμπόκια και σε σκοτεινά δάση. Εκεί που γίνεται πιο συναρπαστικό είναι όταν ο αριθμός των zombies μεγαλώνει και δεν ξέρεις που να πρωτοπάς.

Δείτε επίσης: Η ζωή στην Αθήνα είναι όμορφη και το AthensBook είναι εδώ για να το επιβεβαιώσει.

Ωστόσο το παιχνίδι διαθέτει ένα μεγάλο κατάλογο από upgrades μαζεύοντας πόντους από ρεκόρ η achievements όπως βελτιώσεις οπλών, περισσότερα  πυρομαχικά κλπ. Επίσης έχει πολλά όπλα όπως μικρά οπλάκια, revolver, shotguns, φλογοβόλα μέχρι και αλυσοπρίονο. Ξεχωριστές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν προτού ξεκινήσει το παιχνίδι. Μπορείς να επιλέξεις να έχεις ένα σκύλο μαζί σου ο όποιος τρέχει μπροστά σου και σκοτώνει όσα περισσότερα zombies μπορεί. Μπορείς να κάνεις upgrade στο σκύλο και διαλέξεις έναν πιο επιθετικό σκύλο. Ακόμη μπορείς να επιλέξεις να ξεκινήσεις από πιο μπροστά ώστε να γλυτώνεις χρόνο. Τέλος μπορείς να τοποθετήσεις βαρέλια μέσα στην πίστα τα οποία αν πυροβολήσεις θα εκρήγνυνται και θα σκοτώνουν περισσότερα zombies.Φυσικά όλα αυτά που προαναφέρθηκαν απαιτούν πόντους οι όποιοι κερδίζονται μέσα από ρεκόρ χιλιόμετρων που θα καταφέρεις να φτάσεις.

Το Into the Dead είναι ένα κατεξοχήν υποδειγματικό παιχνίδι που συνδυάζει τις ιδιότητες, ενός Runner και FPS παιχνιδιού όπως προείπα. Τα γραφικά και το Game Play είναι πλήρως ικανοποιητικά γεγονός που το μετατρέπουν σε ένα τρομακτικό παιχνίδι. Θα αντέξεις την πρόκληση ή θα παραδοθείς αμέσως στα τέρατα; Αντέχεις την πίεση ή υποκύπτεις με την πρώτη. Είσαι αρκετά τολμηρός να κατεβάσεις την εφαρμογή ή φοβάσαι;

Ένα άρθρο από τον

 Μάνο Μητσόπουλο

Facebook

 

Google Play

Into the DeadPIKPOK Action FreeDownload

App Store

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 28-03-2013
AndroidTested: 1.9.1
44 mbNow: 1.14.0
7.6 10

Taste App

Into the Dead

Η φάση είναι Walking Dead.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.5
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 6.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος