Τα τελευταία χρόνια οι φίλοι της φωτογραφίας όλο και πληθαίνουν. Το InstaStitch είναι μία εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να φτιάξουμε όμορφα κολάζ από τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει.

Δείτε επίσης: To Trivia Crack είναι ένα πολύ καλοστημένο παιχνίδι γνώσεων που σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις εναντίον παιχτών από όλο τον κόσμο

instastitchΓια να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το InstaStitch είναι δωρεάν αλλά είναι κάπως υπερβολικός ο αριθμός των διαφημίσεων που παρουσιάζει. Στα θετικά μπορεί να βρει κανείς το γεγονός ότι είναι πραγματικά πολύ απλό στη χρήση και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε εξοικειωθεί με τις λειτουργίες του. Στην αρχή θα εμφανιστούν τα πρότυπα κολάζ ώστε να επιλέξετε πως θα είναι το τελικό σας σχέδιο.

Αφού επιλέξετε ποιο πρότυπο θα χρησιμοποιήσετε, θα προσθέσετε τις φωτογραφίες που θέλετε από τα άλμπουμ σας. Την ώρα που περνάτε την κάθε φωτογραφία μπορείτε να ρυθμίσετε κάποιες παραμέτρους όπως την ευκρίνεια και την εστίαση. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτογραφία στο πλαίσιο όπως ακριβώς θέλετε. Αφού τοποθετήσετε όλες τις φωτογραφίες στα πλαίσια μπορείτε να προσθέσετε το περίγραμμα που σας αρέσει, να αλλάξετε το χρώμα του background, να γράψετε ένα μικρό κειμενάκι ή να προσθέσετε κάποια stickers που δίνει(π.χ. γυαλιά ηλίου).

Υπάρχουν αρκετές επιλογές από τη στιγμή που θα φτιάξετε το κολάζ με τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το InstaStitch. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε απλά στις φωτογραφίες, να το ποστάρετε στο facebook και στο twitter ή ακόμα και να το στείλετε με email ή sms.

Σε σχέση με εφαρμογές ανταγωνιστών η εφαρμογή υστερεί αισθητά στο user interface. Επίσης, κράσαρε 2 φορές όταν δοκίμασα κάποια κολάζ με αρκετές(πάνω από εφτά) φωτογραφίες μέσα. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι μία καλή εφαρμογή αν και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Προτείνεται γιατί είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση.

 

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Item not available.
DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 21-06-2012
iOSTested: 4.0
29.6 mbNow: 4.0
7.0 10

Taste App

InstaStitch

Αν σας αρέσουν τα κολάζ τότε το InstaStitch είναι αυτό που ψάχνεται!

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις7.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 8.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Ενοχλητικές Διαφημίσεις 4.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος