Πόσες φορές δεν έχουμε νευριάσει που τραβάμε μία πολύ ωραία φωτογραφία με το κινητό μας και όταν φτάσει η στιγμή να την ανεβάσουμε στα social media, η φωτογραφία αυτή χάνει την ομορφιά της. Πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε να περάσουμε την φωτογραφία πρώτα από το Instagram. Ειδικά για το Instagram μόνο ο Δίας δεν πρόλαβε να τα ακούσει κατά τη πρώτη μου απόπειρα. Εδώ λοιπόν έρχεται να μας λύσει τα χέρια η εφαρμογή Instasize. To Instasize αποτελεί μία από τις κορυφαίες βοηθητικές εφαρμογές του instagram και μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε την φωτογραφία μας χωρίς καμία περικοπή.

InstaSize! Τόσο απλό αλλά και τόσο θαυματουργό

instasizeΠοιο αναλυτικά ας δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής:

Μπορεί να γίνει εύκολη εισαγωγή των φωτογραφιών σας από τα άλμπουμ σας ή να τραβήξετε μια φωτογραφία απευθείας με το Ιnstasize. Επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας όπως εσείς θέλετε, πατήστε το κουμπί και η φωτογραφία σας είναι έτοιμη για να τη μοιραστείτε στο Instagram αλλά και σε Twitter, Facebook.

Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε κολλάζ κάνοντας διαφορετικές λήψεις η απλά να τοποθετήσετε σε αυτό το κολλάζ φωτογραφίες που ήδη υπάρχουν στην συλλογή σας, σχηματίζοντας ένα άναρχο ή μη, wannabe μωσαϊκό.

Το πιο juicy για το τέλος! Έχετε τη δυνατότητα να χρωματίσετε να κενά των φωτογραφιών σας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων από τα borders, να τοποθετήσετε stickers και εντυπωσιακά φίλτρα, αλλά και να προσθέσετε ότι κείμενο θέλετε με πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές και να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε σημείο της εικόνας θέλετε. Meme???

Στα αρνητικά της εφαρμογής μπορώ χωρίς φόβο και πάθος να πω ότι είναι το ασύλληπτο μέγεθος των 12Mb. Στο tablet που έχω στη κατοχή μου η εφαρμογή τρέχει σε γενικές γραμμές ομαλά μόνο με 2-3 κρασαρίσματα από τη πρώτη φορά που το εγκατέστησα. Αν έχετε χαμηλών δυνατοτήτων συσκευή, θα παρακαλούσα να το σκεφτείτε καλά!

Αυτό ήταν; Ωωω ναι! Δεν νιώθω πολύ άνετα να έχω στη συσκευή μου κάτι το οποίο εκτελεί τόσο “λίγες” λειτουργίες αλλά Instagram είναι αυτό. Ο μισός πλανήτης που πιστεύει ότι είναι καλλιτεχνάρα με καταλαβαίνει. Απολαύστε το κυρίως τώρα το καλοκαίρι για να αναδείξετε τις ομορφιές της Ελλάδας χωρίς να χρειαστεί η φωτογραφία σας, ούτε ένα pixel πετσόκομα.

 

 

InstaSize-Photo EditorMunkee Apps, Inc. (Photo Editor) Photography FreeDownload
icon
InstaSize: Photo Video EditorMunkee Apps L.L.C.Photo & VideoFreeDownload

 

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 30-12-2012
AndroidTested: –
16 mbNow: 3.1.6

 

8.2 10

Taste app

InstaSize

Απαραίτητο εργαλείο για δραστήρια προφίλ

1
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις8.9
Χρησιμότητα8.5
Αξιοπιστία8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!