Πριν λίγες μέρες καθώς χάζευα στο App Store βρήκα ένα παιχνίδι, το οποίο αποτελεί Editors Choice αλλά και έχει υπάρξει εφαρμογή της εβδομάδας για την 2η εβδομάδα του Δεκέμβρη που πέρασε και δεν είναι άλλο από το Icycle: On Thin Ice.

Δείτε επίσης: Το Two Dots θα απαιτήσει από εσάς συγκέντρωση και παρατηρητικότητα για να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και με την σωστή σειρά.

icycleΚαθώς εισέρχεσαι στην εφαρμογή θα παρακολουθήσεις ένα βιντεάκι το οποίο σου παρουσιάζει τον ήρωα του παιχνιδιού τον Dennis, ο οποίος γυρνάει γυμνός μες στο κρύο πάνω σε ένα ποδήλατο με σκοπό να βρει την αληθινή του αγάπη. Ο ήρωας λοιπόν περνάει από πολλές πίστες οι οποίες περιέχουν κινδύνους για την ζωή του γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Χιονοστιβάδες που τον παρασέρνουν, βέλη που ξεπετάγονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και άλλα πολλά! Οι πίστες δεν είναι πολύ μεγάλες αλλά θα εντυπωσιαστείτε από την εναλλαγή στην οθόνη ανάλογα με την απαιτήσεις της κάθε πίστας, καθώς την μία θα έχετε μία οθόνη με πολύ κοντινή λήψη και την αμέσως επόμενη στιγμή η ίσα ίσα που βλέπεις τον Dennis!

Η κινήσεις είναι αντίστοιχες με τα 3 μόλις απλά πλήκτρα (μπροστά, πίσω και πάνω) αλλά κι ένα επιπλέον, την ομπρέλα, η οποία εμφανίζεται όταν θέλεις να κάνεις μία ομαλή πτήση προς το έδαφος. Αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να τον καθοδηγήσεις μέσα από τα μικρά στενάκια του δρόμου στο τέλος της πίστας και να μαζέψεις όσο τον δυνατόν πιο πολλά παγάκια μπορείς! Με αυτά τα παγάκια που μαζεύεις μπορείς, αφού μεταβείς από το μενού στο Icebox, να του ψωνίσεις ρούχα για να τον βοηθήσεις να ζεσταθεί, ή κάποια άλλα αντικείμενα, όπως ένα πιο εξελιγμένο ποδήλατο ή ένα πιο δυνατό σκουπάκι για να μαζεύεις τα παγάκια ευκολότερα.

Στο μενού θα βρεις ακόμη πληροφορίες για τα πλήκτρα, αφού μπορείς να αλλάξεις την σειρά που εμφανίζονται. Εκτός απ’ αυτό θα βρεις και το icycle, το οποίο είναι το original παιχνίδι και μπορείς να το παίξεις μόνο εάν έχεις συμπληρώσει 80 challenges. Εάν τώρα βαριέσαι να ξεκινάς κάθε φορά από την αρχή, πηγαίνοντας στη καρτέλα location σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις μία από τις ξεκλείδωτες τοποθεσίες και η περιπέτεια αρχίζει από εκείνο το σημείο.

Ελπίζω τα αντανακλαστικά σας να μην είναι σκουριασμένα καθώς με το Icycle: On Thin Ice θα τα χρειαστείτε.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως αυτό που με κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι το περιβάλλον του παιχνιδιού. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, αξίζει τα 2,99 ευρώ, αν και εγώ το βρήκα σε περίοδο προσφοράς δωρεάν. Περιμένω την γνώμη σας!

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

icon
Icycle: On Thin IceChillingo LtdGames3,49 €Download

DetailsVersions
GamesRelease: 16-11-2013
iOSTested: 1.0.4
28.3 mbNow: 1.0.4
8.1 10

Taste App

Icycle: On Thin Ice

Ελπίζω τα αντανακλαστικά σας να μην είναι σκουριασμένα καθώς με το Icycle: On Thin Ice θα τα χρειαστείτε.

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις3.0
Θα το παίζαμε ξανα 8.5
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 9.0
Ευκολία στη χρήση 9.5
Μπαταρία8.5
Σχέση τιμής απόδοσης 9.0
Φιλική προς την οικογένεια8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 8.8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.