Αν είστε φίλοι των puzzle games και των παιχνιδιών λογικής, τότε το Hook ίσως γίνει το επόμενο μεγάλο σας κόλλημα! Διατίθεται στο App Store τόσο για iPhone όσο και iPad στην τιμή των 0,99 ευρώ.

Δείτε επίσης: Το AgingBooth είναι μία μηχανή του χρόνου που σας πηγαίνει όμως μόνο προς το μέλλον

hookTo Hook είναι το παιχνίδι με το πιο λιτό User Interface που μπορείτε να φανταστείτε. Τα σκουρόχρωμα σχήματα εμφανίζονται στο ίδιο πάντα φόντο και στόχος σας είναι να τα διαλέξετε με τη σωστή σειρά ώστε να μην μείνει τίποτα στο τέλος της κάθε πίστας. Τα σχήματα μοιάζουν με έμβολα και ανάλογα πως είναι φτιαγμένο το καθένα εμποδίζει κάποιο άλλο από το να κινηθεί ώστε να φύγει από την οθόνη. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες και στόχο έχουν να σας βάλουν στο κλίμα και να κατανοήσετε πως παίζεται το παιχνίδι.

Προχωρώντας όμως μετά την εικοστή πίστα θα συναντήσετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πίστες που λύνονται πολύ δύσκολα. Οι γραμμές περιπλέκονται τόσο πολύ που χρειάζεται χρόνος ακόμα και για να ξεκαθαρίσει ο παίχτης ποια γραμμή καταλήγει που. Επίσης, προστίθενται νέα στοιχεία στο παιχνίδι τα οποία όμως πάντα περιγράφονται σε απλές πίστες προτού χρησιμοποιηθούν σε σύνθετες. Είναι προφανές ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν στόχο να χαλαρώσουν τους παίχτες. Η μουσική είναι στο ανάλογο ύφος και τα εφέ είναι εξαιρετικά. Ακόμα και η περιγραφή στο App Store είναι τέσσερις λέξεις συνολικά!

To Hook έχει το πιο μινιμαλιστικό User Interface που έχετε ποτέ συναντήσει σε εφαρμογή στο App Store

Συμπερασματικά, το Hook αξίζει τα λεφτά του! Εξάλλου, δεν βρίσκεται τυχαία στο TOP-10 σε περισσότερες από 20 χώρες! Δεν έχει αγορές εντός της εφαρμογής, δεν έχει διαφημίσεις και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι puzzle. Θα μπορούσε κανείς να πει στα αρνητικά του, την έλλειψη Game Center αλλά νομίζω ότι αυτό αποφασίστηκε στα πλαίσια της επιλογής των δημιουργών να μην υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τις πίστες.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

HookRainbow Train Puzzle £0.59Download

App Store

icon
"HOOK"Maciej TargoniGames1,09 €Download

Windows Phone

 
Μέγεθος 76.6 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 1.04
 
8.1 10

Fire App

“Hook”

Και να μην είστε φίλοι των puzzle και των παιχνιδιών λογικής, το Hook θα σας συνεπάρει!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.5
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.5
Time Killing 9.0
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Σχέση τιμής απόδοσης9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος