Κάθε φορά που κατέληγα σε περιοχές της Αθήνας και εκεί τριγύρω υπήρχε καφέ με επιτραπέζια παιχνίδια δεν τη γλίτωνα. Έχω προσπαθήσει να “κλέψω”, μέχρι να ρωτήσω το απέναντι τραπέζι με γελοία νοήματα και στο τέλος να πιστέψουν ότι οι προθέσεις μου είναι λίγο πρόστυχες.

Με λίγα λόγια, το Μάντεψε Τι Είσαι, σίγουρα θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα κάνοντας τη παρέα να περάσει στιγμές άπειρου γέλιου μέχρι δακρύων.

Μάντεψε Τι ΕίσαιΗ Ελληνική εφαρμογή κατέστησε το αγαπημένο επιτραπέζιο προσβάσιμο μέσα από κάθε Android smartphone, έτσι τα πολύωρα ταξίδια και οι παρεΐστικες συναθροίσεις θα αποκτήσουν έναν πιο εύθυμο χαρακτήρα.

Πάμε να αναλύσουμε πως παίζεται το παιχνίδι

Στόχος κάθε παίκτη είναι να μαντέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πριν τελειώσει ο χρόνος του, τι είναι! Βασικό στοιχείο είναι ο τρόπος που θα εκφράσετε τις ερωτήσεις ώστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα. Άρα πρέπει στο χρονικό διάστημα που δίνεται να κάνετε τις πιο σωστές ή καλύτερα τις πιο στοχευμένες ερωτήσεις για να βρείτε τη ταυτότητά σας δηλαδή το κρυμμένο πρόσωπο, ζώο, φυτό, φαγητό ή αντικείμενο.

Ο ελάχιστος αριθμός παικτών είναι 2. Το παιχνίδι ξεκινά με τον παίκτη 1. Ο παίκτης 2 έχοντας στα χέρια του, το smartphone ή tablet διαβάζει τη κάρτα(όχι δυνατά!!!). Αφού την έχει διαβάσει πατά το κεντρικό κουμπί που θυμίζει το κουμπί Play με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα. Ο παίκτης 1 ξεκινά τις ερωτήσεις ώστε να βρει τι είναι. Ο παίκτης 2 απαντάει στις ερωτήσεις του παίκτη 1 με “ναι”, “όχι” και “δεν έχει σημασία”.

Τι μας προσφέρει το app

Κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του, τις 3 εξής βοήθειες:

  • Βοήθεια 1: “Ανανέωση λέξης”, δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να αλλάξει το αντικείμενο που του έτυχε.
  • Βοήθεια 2: “Συν τρία λεπτά”, δίνει στον παίκτη επιπλέον 3 λεπτά χρόνο. Αυτό συνεπάγεται όχι μόνο επιπλέον χρόνο για να βρει τη λέξη, αλλά και έξτρα πόντους.

Προσοχή οι βοήθειες 1 και 2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά στο παιχνίδι!

  • Βοήθεια 3: “Το πρώτο γράμμα”, επιλέγοντας αυτή τη βοήθεια ο παίκτης μαθαίνει το πρώτο γράμμα της λέξης που ψάχνει θυσιάζοντας όμως 1 λεπτό από το χρόνο του.

Ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιεί αυτή τη βοήθεια ΜΙΑ φορά σε κάθε γύρο!

 

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Η παρέα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από τις ρυθμίσεις πόσα άτομα θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι, πόσα θα είναι τα διαθέσιμα λεπτά για να βρει τη λέξη ο κάθε παίκτης, καθώς και τους γύρους που θα διαρκεί το παιχνίδι. Ο μέγιστος αριθμός παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι είναι 4. Σε περίπτωση που η παρέα είναι μεγάλη μπορεί να χωριστεί σε ομάδες. Έχω την εντύπωση ότι ατομικά είναι πιο διασκεδαστικό!

Μπορεί να ξοδέψετε άπειρες ώρες παίζοντας, αν σκεφτεί κανείς ότι η εφαρμογή έχει μια “βάση δεδομένων” με 930 αντικείμενα(Πρόσωπα, φυτά, ζώα, πράματα, φαγητά, διάσημοι). Η δυνατότητα αποθήκευσης του τρέχοντος παιχνιδιού ώστε να συνεχίσετε μετά από ένα διάλειμμα για νερό και ανάσες είναι μια προσθήκη άκρως χρήσιμη.

Στον επίλογο θα ήθελα να επισημάνω κάτι το οποίο ένιωθα να λείπει από την εφαρμογή και δεν είναι άλλο από την άμεση πρόσβαση στη βαθμολογία ανά πάσα στιγμή. Στη σημερινή έκδοση οι παίκτες ενημερώνονται για το σκορ μόνο όταν τελειώνει ο εκάστοτε γύρος.

Μάντεψε Τι Είσαι και άσε τους υπόλοιπους άφωνους με τις πνευματικές σου ικανότητες. Ένα app που κάνει το χρόνο να περνά χωρίς να το καταλάβεις, συνδυάζοντας τύχη, άφθονο γέλιο αλλά και αγωνία. All in One επιτραπέζιο θα το αποκαλούσα. Κατεβάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη στηρίζοντας μία ακόμη Ελληνική προσπάθεια.

Περιμένω τη βαθμολογία σας και τις κριτικές σας! Let’s Play Guess Who People…

Μάντεψε Τι ΕίσαιTsiogas Paris Board FreeDownload
Μάντεψε Τι Είσαι PROTsiogas Paris Board 0,99 €Download
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100,000 - 500,000
Έκδοση 3.1
 
7.8 10

Taste App

Μάντεψε Τι Είσαι

Αμέτρητες ώρες γέλιου από Ελληνικά χέρια

1
Συνολική Ικανοποίηση7.3
Ενημερώσεις6.9
Διασκέδαση9.0
Θα το παίζαμε ξανά;7.0
Time Killing7.5
Ευκολία στη χρήση9.0
Μπαταρία7.8
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • ΓΚΙΟΥΝΤΗ

    καλο ειναι δεν τρελενομαι κιολασ

  • eopyynf HM

    σούπερ!!