Η Gameloft βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του νέου GT Racing 2! Ένα παιχνίδι racing που επικεντρώνεται περισσότερο στην προσομοίωση πάρα στις κόντρες. Διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά, ένα πλήρες περιεχόμενο καθώς και μια αρκετά προσιτή εμπειρία όσον αφορά το gameplay.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στο GT Racing 2 είναι το άριστο οπτικό σύστημα. Τα μοντέλα των οχημάτων του παιχνιδιού έχουν εντυπωσιακές λεπτομέριες ενώ παρόλο που οι πίστες είναι λιτές, έχουν μια καλή εμφάνιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι το GT Racing 2 τρέχει γρήγορα και ομαλά με μικρή επιβράδυνση. Φυσικά αυτή η διαπίστωση σχηματιστήκε όταν δοκιμάσαμε το παιχνίδι στο tablet(Motorola Xoom 2 Media Edition) που έχουμε στη κατοχή μας. Σε μια κατώτερη συσκευή ίσως ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία.

gt-racing-2

Προικισμένο με ένα απίστευτα μεγάλο Campaign, το single player του GT Racing 2 προσφέρει ένα τρελό όγκο gaming περιεχομένου. Κάθε όχημα έχει τη δική του εκστρατεία με πολλά διαφορετικά είδη αγώνων. Υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπέστατη ποικιλία όσον αφορά τις διαδρομές και τα οχήματα, αν και θα ήταν ωραίο να έχουμε περισσότερα (ακούγεται “αχόρταγο” αλλά είναι μια κοινή επιθυμία όλων πιστεύω). Το multiplayer έρχεται να απογειώσει το δημιούργημα της Gameloft και λειτουργεί καλά ως συμπληρωματική πηγή εισοδήματος.

Στην πραγματικότητα ένα μειονέκτιμα αποτελεί η αυστηρή γραμμή που πρέπει να ακολουθήσετε μέσα στο παιχνίδι. Κάποια στενά όρια που δεν σας αφήνουν να ξεφύγετε από τους στόχους ώστε να το χαρείτε με μια πιο ανέμελη οπτική, παρασυρόμενοι από την ανδρεναλίνη που ξεχειλίζει μέσα από ένα racing game. Κάθε παίκτης ξεκινά με την ίδια χαμηλής απόδοσης ομάδα αυτοκινήτων ώστε όσο προχωράτε να αγοράζετε τα κλειδωμένα οχήματα υψηλών επιδόσεων, μέχρι να κερδίσετε το απαιτούμενο ποσό αστέρων.

Η εκστρατεία σας επιτρέπει να παραλείψετε, περιστασιακά, κάποια αυτοκίνητα αν κερδίσετε αρκετά αστέρια σε άλλες εκστρατείες οχημάτων αλλά αν μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε λίγο πραγματικό χρήμα σε premium στοιχεία του παιχνιδιού τότε θα ξεκλειδώσετε γρηγορότερα τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα.

Κάθε όχημα ακολουθεί επίσης τον πρότυπο κανόνα της σταδιακής δυσκολίας, έτσι η βελτίωση του αυτοκινήτου θα πρέπει να συμβαδίζει με το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού, άρα θα πρέπει να επενδύσετε χρήματα στα αυτοκίνητα σας ώστε να κερδίσετε τα απαραίτητα αστέρια. Δεν είναι λόγοι αυτοί να απογοητευτείτε αλλά αν κάποιος έχει βάλει στο μάτι ένα “δυνατό” αμάξι θα πρέπει ή να περάσει αρκετό χρόνο στο campaign ή να αγοράσει premium νόμισμα.

Κάτι ενοχλητικό είναι η χρήση timers στο κομμάτι των αναβαθμίσεων των οχημάτων σας. Με απλά λόγια, είναι μια περιττή ενόχληση που αισθάνεσαι σε μεμονωμένες στιγμές διότι για να αναβαθμίσετε ένα όχημα, δεν πρέπει μόνο να καταβάλετε το απαιτούμενο ποσό αλλά και ορίσετε έναν «μηχανικό» για τη διεξαγωγή της επισκευής. Εν τω μεταξύ, οι αναβαθμίσεις χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν, με τη δουλειά να γίνεται πιο γρήγορα αν βάλετε όλο και πειρισσότερους μηχανικούς να ασχοληθούν.

Κρίμα που οι timers χαλάνε λίγο την gaming εμπειρία παρ’όλα αυτά το GT Racing 2 εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τίτλος. Συνδιάζει, ομορφιά, ρεαλιστικά χαρακτηριστικά, άριστα συστήματα ελέγχου και άπλετο περιεχόμενο. Επιπλέον στοιχεία όπως η perfect line βοηθάει νέους οδηγούς να μπουν γρηγορότερα στο κλίμα της ασφάλτου. Δυναμικά μουσικά κομμάτια στολίζουν αυτό το αγωνιστικό συνονθύλευμα αν και θα ήθελα λίγο περισσότερη ποικιλία στις μελωδίες.

Προφανώς και οι λάτρεις των παιχνιδιών αγώνων θα ζήσουν μια διασκεδαστική εμπειρία. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ένα τόσο ολοκληρωμένο παιχνίδι κυκλοφορεί εκεί έξω εντελώς δωρεάν, γι’αυτο προτρέπουμε και τους αρχάριους να βουτήξουν το δάχτυλο στο racing μίγμα που προσφέρει το GT Racing 2.

 

GT Racing 2: The Real Car ExpGameloft Racing FreeDownload
icon
GT Racing 2: The Real Car ExperienceGameloftGamesFreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 16-11-2013
AndroidTested: 1.1.0
0.89 gbNow: 1.5.3g
8.3 10

Taste App

GT Racing 2: The Real Car Experience

Αρκετά ρεαλιστική εμπειρία με μεγάλο βαθμό δυσκολίας

1
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις8.7
Διασκέδαση9.0
Θα το παίζαμε ξανά;8.8
Time Killing7.8
Ευκολία στη χρήση7.9
Μπαταρία6.7
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Makis Konstantinou

    Super

  • Νίκος Σαρλής

    TEΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..

  • Sakis Kotronis

    Ωραίο, αν κ αρκετά δύσκολο για να αποκτήσεις καλό αυτοκίνητο…..