Το GREG είναι ένα ακόμα παιχνίδι για τους φίλους των αριθμών και των μαθηματικών. Διατίθεται δωρεάν στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad.

Δείτε επίσης: Με το Crazy Taxi μπορείς επιτέλους να οδηγήσεις με τρέλα χωρίς να σε νοιάζουν οι νόμοι και οι κανόνες

gregΚατ’ αρχάς, δεν είναι συνηθισμένο για παιχνίδια τέτοιου τύπου να έχουν τόσο μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελκυστικό user interface. Ωραία χρώματα που δένουν απόλυτα με το background συνθέτουν το περιβάλλον της εφαρμογής. Επίσης, έχει πολύ ωραία εφέ(ηχητικά και όχι μόνο). Ουσιαστικά υπάρχει ένα game mode στο οποίο υπάρχει ένας αριθμός στο πάνω μέρος της οθόνης(με έναν κύκλο γύρω του που έχει το ρόλο του μετρητή) και τέσσερις τετράδες από μπάλες στο κάτω μέρος με έναν αριθμό η κάθε μία. Στόχος είναι να επιλέξεις τις μπάλες με τους αριθμούς, το άθροισμα των οποίων, πρέπει να είναι ίσο με τον αριθμό στο πάνω μέρος.

Το θέμα είναι πως οι μπάλες που επιλέγεις έχουν τέσσερα επίπεδα τα οποία συνδέονται με διαφορετικό χρώμα. Το κρύο παρουσιάζεται σαν γαλάζιο, το νωπό σαν πράσινο, το ζεστό σαν κίτρινο και το καυτό σαν κόκκινο. Όσο δεν χρησιμοποιείς μία μπάλα για να επιτύχεις το άθροισμα τόσο αυτή ζεσταίνεται και στο τέλος μπορεί να σκάσει και να λήξει το παιχνίδι. Μπορείς να κερδίσεις έξτρα πόντους αν δημιουργήσεις το άθροισμα με συγκεκριμένο τρόπο(για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσεις τους αριθμούς μίας τετράδας που βρίσκονται στην ίδια γραμμή). Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να παίξετε ενάντια σε φίλους σας μέσω Bluetooth.

Το GREG είναι ένα μαθηματικό παζλ για δυνατούς λύτες! Είσαι ένας από αυτούς;

Υπάρχει υποστήριξη game center ώστε να κάνετε τις συγκρίσεις των σκορ σας με τα σκορ από παίχτες από τον υπόλοιπο κόσμο. Θα προτιμούσα να έχει κάποιες ακόμα παραλλαγές του παιχνιδιού για να μη γίνεται βαρετό μετά από κάποιο διάστημα αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα αρκετά καλό παιχνίδι για το είδος του.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

App Store

icon
GREG - A Mathematical Puzzle Game To Train Your Brain SkillsMarco TorrettaGames1,09 €Download
 
Μέγεθος 4.75 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 3.1.5
 
7.6 10

Taste App

GREG

Το GREG είναι ένα μαθηματικό παζλ για δυνατούς λύτες!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.0
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 7.0
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 9.0
Σχέση τιμής απόδοσης 6.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος