Το GO SMS Pro εξαπλώνεται όλο και πιο γρήγορα μεταξύ των χρηστών της Android κοινότητας. Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία μπορεί να σας παρέχει δωρεάν SMS, MMS, πάνω από 200 διαφορετικά θέματα, 800+ emotions, αυτόματη απάντηση σε εισερχόμενα αλλά και ιδιωτική θυρίδα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του app είναι ότι καταλαμβάνει λίγο χώρο και η αποστολή των μηνυμάτων γίνεται με την χρήση WiFi, μην το ξεχάσετε αυτό. Η διεπαφή με τον χρήστη είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και γενικά φαίνεται ότι οι προγραμματιστές επένδυσαν αρκετά στο γραφικό περιβάλλον ώστε να σας βάλουν σε ένα πιο σύγχρονο κλίμα ανάγνωσης αλλά ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία των mobile λειτουργικών. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν, να απαντήσoυν ή να διαγράψουν μηνύματα άμεσα μέσα από το παράθυρο της εφαρμογής. Η κτηνώδης όμως πλευρά του, που κάνει πραγματικά το GO SMS Pro μια μεγάλη εφαρμογή, κρύβει λειτουργίες που θα ήθελαν οι περισσότεροι.

GO-SMS-ProΑυτή που μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον και τη βρήκα απολύτως απαραίτητη είναι η ιδιωτική θυρίδα ή αλλιώς Private Box μέσα στην οποία μπορείτε να να μεταφέρτε ολόκληρη τη γραπτή συνομιλία μιας επαφής σας, προστατεύοντας τη, με έναν κωδικό. Ιδανική για όσους πάνε να ρίξουν λίπασμα το βράδυ στα κτήματά τους. Ξέρουν αυτοί. Μέχρι τώρα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας(back-up) συνήθως κάναμε εγκατάσταση εφαρμογές που έκαναν αποκλειστικά αυτή τη δουλειά. Το GO SMS Pro σας παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην κάρτα SD και στο Dropbox αν αγοράσετε τη premium έκδοση, η οποία σας παρέχει 3 πακέτα αναβάθμισης: Functions Pro $4.99, Themes VIP $18.99, Super VIP $19.99. Σε περίπτωση απώλειας ή διαγραφής, μέσα από την εφαρμογή μπορεί να γίνει επαναφορά. Με τη χρήση του GO Backup & Restore Pro μπορείτε να κάνετε backup όχι μόνο SMS αλλά και επαφές, εφαρμογές, ημερολόγιο, σελιδοδείκτες.

Η αναζήτηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, αρκεί να ψάχντε για ένα άτομο, μία φράση ή κάποια λέξη-κλειδί. Ένα πολύ πρωτότυπο στοιχείο είναι το γεγονός ότι μπορούν οι χρήστες να προγραμματίσουν την αποστολή ενός μηνύματος σε μια καθορισμένη ώρα. Τελειώνοντας η εφαρμογή GO SMS Pro έρχεται με μια πληθώρα πακέτων γλώσσας. Πρακάτω θα βρείτε το Ελληνικό language pack.

Στα αρνητικά του app θα διαβάσετε ότι με το Ελληνικό language pack γίνεται χρήση μόνο 70 χαρακτήρων σε αντίθεση με τους 160 χαρακτήρες που υπάρχουν στην αγγλική γλώσσα.

Λύση υπάρχει! Στο Samsung Galaxy Mini που έχω στην κατοχή μου, είχα στη διάθεση μου αρχικά μόνο 70 χαρακτήρες αλλά πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις(Settings)–>Προηγμένες–>Send&Receive Settings ενεργοποιήστε την υποστήριξη για τοπικές ρυθμίσεις και ακριβώς από κάτω επιλέξτε από τις Υποστηριζόμενες γλώσσες, τη Λειτουργία Ελληνικών SMS.

 Είναι καιρός μάλλον, να φέρουμε τα μηνύματα σε ένα ανώτερο επίπεδο ανάγνωσης, σύνταξης και αποστολής! Το GO SMS Pro έχει καταφέρει να πείσει ότι έκανε την αρχή.

 

GO SMS ProGOMO Apps Communication FreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 03-12-2011
AndroidTested: 5.35
8.39 mbNow: 6.28
7.7 10

Taste App

GO SMS Pro

It's all about Texting

1
Συνολική Ικανοποίηση8.3
Ενημερώσεις7.7
Χρησιμότητα7.0
Αποτελεσματικότητα7.8
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

 • ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Απο τις καλύτερες εφαρμογές!

 • ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ

  πολυ καλη εφαρμογη

 • Harris Thanos

  Καλή και ελαφριά(!) εφαρμογούλα

 • Εμμανουέλα Στεφανίδου

  καλήηηηη!!!!!!!!

 • Elina Lazopoulou

  souperrrr teleia efarmogi, kai den kolaei

 • Teris

  Η εφαρμογή τα σπάει χωρίς κανένα πρόβλημα!!

 • Sombrero Boy

  “Ιδανική για όσους πάνε να ρίξουν λίπασμα το βράδυ στα κτήματά τους” – κλαίω!