Ψάχνετε ένα δύσκολο παιχνίδι, με techno ρυθμό και άκρως εριστικό; Τότε το Give It Up! της Invictus είναι η ιδανική επιλογή. Θα περάσετε αρκετές, αν όχι υπερβολικά πολλές ώρες παίζοντας αυτό το ξεκαρδιστικό καθώς και εκνευριστικό παιχνίδι. Εκτός από αυτό θα ενθουσιαστείτε με την απίθανα ρυθμική μουσική του, που δεν θα μπορέσετε να βγάλετε από το μυαλό σας!

Κατέβασέ το δωρεάν από το App Store ή το Google Play

Gameplay

Το Give It Up! δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σας αφού πρέπει να βοηθήσετε τον Blob να υπερπηδήσει τα καρφιά, με στόχο την ολοκλήρωση του επιπέδου. Αγγίζοντας την οθόνη την κατάλληλη στιγμή και στον ρυθμό του τραγουδιού πηδάτε, αλλιώς βρίσκεστε πάνω στα καρφιά! Το παιχνίδι φροντίζει να σας ενημερώνει πιο ποσοστό του επιπέδου έχετε καλύψει, μαρκάροντας το High Score κάθε φορά. Επιπλέον είναι σίγουρο ότι θα σας περιγελά κάθε φορά που χάνετε με σαρκαστικές φράσεις, οι οποίες απλά θα σας εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο. Εκτός από τον Blob, το παιχνίδι παρέχει 24 επιπλέον χαρακτήρες, τους οποίους είτε αγοράζετε, είτε κερδίζετε τυχαία ολοκληρώνοντας τα Daily Challenges. Τέλος, υπάρχουν 27 επίπεδα σε περίπτωση που δεν πάθετε νευρικό κλονισμό με τα πρώτα εννιά. Εν κατακλείδι, το εκνευριστικό Gameplay είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό Give It Up! που σε συνεργασία με τον πιασάρικο ρυθμό θα σας κάνει να το λατρέψετε!

33 give it up

 

Graphics / User Interface

Παρόλο που το Give It Up! έχει κυρίως αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, τα ζωηρά χρώματα που έχει στο μενού και τα καρφιά δίνουν μια ωραία εικόνα στο μάτι. Τα animations του παιχνιδιού είναι αρκετά ομαλά και το ποσοστό διεκπεραίωσης του επιπέδου αχνοφαίνεται στο φόντο, χωρίς να επηρεάζει την ροή του. Το main menu είναι πολύ απλό με έντονα χρώματα, πράγμα που δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με το γκρι-μαύρο φόντο. Αξιοσημείωτη είναι και η προβολή των αριθμών που χάσατε πριν την έναρξη του κάθε επίπεδου που, όπως αναφέραμε παραπάνω, αποσκοπεί στο να σας κοροϊδεύσει και θυμώσει.

end-game-give-it-up

Νιώσε τον ρυθμό! Πήδα αλλιώς θα γίνεις αλοιφή. Give It Up!

 
Μέγεθος 41M
Λήψεις 5,000,000 - 10,000,000
Έκδοση 1.8.6
 

 

Final Thoughts

Συνοψίζοντας, το Give It Up!, υπόσχεται αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Δύσκολα επίπεδα, που θα δοκιμάσουν τα όρια της υπομονής σας, καθώς και ειρωνικές φράσεις που παραθέτει το παιχνίδι κάθε φορά που χάνετε απλά για να σας τσαντίσει. Επιπλέον, η μουσική είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία, καθώς δεν θα θέλετε να σταματήσετε να την ακούτε. Οπότε τι γίνετε όταν έχετε ένα πωρωτικό ρυθμό σε συνδυασμό με τα εξωφρενικά δύσκολα επίπεδα; Περνάτε ατελείωτες ώρες χαράς, θυμού και ίσως λεκτικών προσβολών!

 

Give It Up!Invictus Games Ltd. Music FreeDownload
icon
Give It Up!Invictus Games Ltd.Games0,49 €Download

 

 

7.9 10

Review

Give It Up!

7
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
θα το παιζαμε ξανα8.0
time killing9.0
διασκεδαση8.0
ευκολια στην χρηση7.0
μπαταρια8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 6 Βαθμολογίες ) 8.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Μερτίκο Σπυροπάλη

Απολαμβάνω τα party games, εφόσον κερδίζω!