Story

Το Gift Panic της Frogsy, αποτελεί ένα νέο Match-3 παιχνίδι το οποίο μέσα σε μικρό διάστημα από την ημέρα κυκλοφορίας του έχει κλέψει τις εντυπώσεις προσφέροντας κάτι καινούριο στο κόσμο των puzzle games. Το όλο concept είναι να συμμετάσχεις και εσύ στο ταξίδι του Tin στην εξερεύνηση της GiftLand με σκοπό να ανοίξεις τα δώρα και να τον βοηθήσεις να σώσει τους φίλους του!

Gameplay

Απλός τρόπος παιχνιδιού. Σκοπός να εκπληρώσεις την εντολή που σου ζητάει σε κάθε level. Μετακίνησε λοιπόν τα δώρα, τους τοίχους, τα snails καθώς και ότι άλλο υπάρχει, ακόμη και με διαγώνιες ​κινήσεις για να φτιάξεις 3αδες, 4αδες κτλ. Οι διαγώνιες κινήσεις αποτελούν το ατού του παιχνιδιού καθώς δεν το έχουμε ξαναδεί σε κάποιο Match-3 game και σε ξεμπλοκάρει πολλές φορές όταν δεν υπάρχουν άλλες κλασσικές κινήσεις όπως αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω.

Δείτε επίσης: Με την Ελληνική Εφαρμογή A Clockwork Brain ακόνισε το μυαλό διασκεδάζοντας!

Gift Panic

Η δοκιμή του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε σε LG G2. Δεν παρατηρήθηκε κανένα crashαρισμα καθόλη την διάρκεια της δοκιμής. Το κομμάτι της μπαταρίας δεν επηρεάστηκε καθόλου καθώς δεν την καταβρόχθισε, το μόνο θεματάκι που παρατήρησα ήταν ότι μετά από αρκετή ώρα η συσκευή μου ζεσταινόταν, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς η Android έκδοση είναι σε δοκιμαστική μορφή και ακόμα εξελίσσεται. Παρόλα αυτά το παιχνίδι μου δεν επηρεάστηκε καθόλου από αυτό.

User Interface / Graphics

Όσον αναφορά τα γραφικά θεωρώ πως είναι πολύ σωστά δουλεμένα, τα χρώματα παρουσιάζουν μία ομοιομορφία, χωρίς να κουράζει το μάτι του gamer, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά όμορφα. Όλοι οι κόσμοι είναι πολύ εντυπωσιακοί και προσεγμένοι. Το κομμάτι της μουσικής θεωρώ πως εναρμονίζεται πλήρως με το όλο περιβάλλον του παιχνιδιού.

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 100.000 - 500.000
Έκδοση 1.5.1
 

Special Features

Στην διάθεσή μας βρίσκονται συνολικά 4 θεματικοί κόσμοι καθώς και 6 αρχηγοί. Σίγουρα θα ενθουσιαστείς με όλα αυτά τα extra που έχει για να σε βοηθάει. Αρχικά έχουμε το Time Twister​ από το 5 level, το οποίο αναιρεί την τελευταία σου κίνηση. Το Lucky Shuffler ​ανακατεύει πάλι τα πράγματα και είναι διαθέσιμο από το επίπεδο 10. Υπάρχει ακόμη το Magic Scissors​ το οποίο εμφανίζεται από το level 34 και με το οποίο κόβεις 5 αντικείμενα στην σειρά. Επιπλέον είναι και το Grappler​booster από το 52 αλλά και το Color Spray ​από το επίπεδο 55. Λάτρεψα την Minebug ​η οποία εμφανίζεται από το 12 επίπεδο και σε βοηθάει να ανατινάξεις οποιοδήποτε αντικείμενο.

Gift Panic

Gift Panic

Εάν θέλεις επιπλέον ζωές, extra κινήσεις καθώς και το πολυπόθητο εισιτήριο το οποίο σε πάει στον επόμενο κόσμο αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μαζεύεις τα πράσινα gems τα οποία εμφανίζονται κάθε φορά που ξεπερνάς κάποιο φίλο σε ένα στάδιο, η πολύ απλά να ζητήσεις από τους φίλους σου να σου στείλουν.

Final Thoughts

Αν και μιλάμε για ένα ακόμη Puzzle Game όπως όλα αυτά τα βαρετά που κυκλοφορούν, προσωπικά δεν το βάζω σε αυτή την κατηγορία. Tο θεωρώ πολύ καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα, λόγω της υψηλής ποιότητας γραφικών και ήχου, αλλά και του πρωτοποριακού του gameplay. Πιστεύω ότι οδηγεί τα Match-3 games σε ένα άλλο επίπεδο και δίνει αυτή την φρεσκάδα που τόσο χρειάζονταν τα match-3 παιχνίδια. Όπως όλα δείχνουν, το Gift Panic είναι το νέο puzzle παιχνίδι το οποίο ήρθε για να αντικαταστήσει το δημοφιλές αλλά και κορεσμένο candy crush!

Το Gift Panic είναι το νέο puzzle παιχνίδι το οποίο ήρθε για να αντικαταστήσει το πολυπαιγμένο και κορεσμένο candy crush!

Google Play

Gift Panic - Match 3 PuzzleFrogsy Ltd Puzzle FreeDownload

App Store

icon
Gift Panic - Match 3 Puzzle GameFrogsy LtdGamesFreeDownload
7.9 10

Hot App

Gift Panic

73
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.5
TIME KILLING8.0
ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΞΑΝΑ8.0
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ7.5
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ8.5
ΜΠΑΤΑΡΙΑ7.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 72 Βαθμολογίες ) 8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.