Αν έχετε υπομονή και ψάχνετε ένα απαιτητικό παιχνίδι με εύκολο χειρισμό τότε κατεβάστε το Geometry Dash Lite άμεσα!

Δείτε επίσης: Το σενάριο του παιχνιδιού Dead Trigger θα σας θυμίσει σίγουρα την ταινία World War Z με τον Brad Pitt

Geometry Dash LiteΤο Geometry Dash Lite διατίθεται δωρεάν στο App Store τόσο για iPhone όσο και για iPad. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε ποιο σχήμα θα χρησιμοποιήσετε και τι χρώματα θα έχει. Βέβαια, κάποια σχήματα και κάποια χρώματα είναι διαθέσιμα μόνο στην επί πληρωμή έκδοση του παιχνιδιού (1,99 ευρώ). Ο χειρισμός του σχήματος σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά απλός. Πατώντας μία φορά στην οθόνη το σχήμα κάνει ένα απλό άλμα, ενώ πατώντας παρατεταμένα το σχήμα κάνει συνεχόμενα άλματα.

Τα άλματα αυτά πρέπει να τα κάνει για να αποφύγει να έρθει σε επαφή με άλλα γεωμετρικά σχήματα που βρίσκονται στην πορεία του. Μπορεί να φαίνονται λίγες οι μόλις οχτώ πίστες που έχει αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολες. Κάθε πίστα από αυτές έχει και κάποιες διαφοροποιήσεις(για παράδειγμα μπορεί να υπάρχουν κάποια ενδιάμεσα «δαχτυλίδια» όπως τα ονομάζει που σας επιτρέπουν να κάνετε διπλό άλμα στον αέρα). Επίσης, υπάρχουν σημεία του παιχνιδιού που το σχήμα σας μπορεί να πετάξει και στα οποία το χειρίζεστε πάλι με παρεμφερή τρόπο.

Στο Geometry Dash Lite οι μόλις 8 πίστες μπορεί να χρειαστούν πολύ καιρό μέχρι να ολοκληρωθούν…

Στην αρχή η μουσική του παιχνιδιού δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά προχωρώντας είδα ότι τα εφέ δένουν απόλυτα με τις κινήσεις που πρέπει να γίνονται. Γενικά, δε θα σας πρότεινα να παίζετε με κλειστό τον ήχο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείτε να επισκεφτείτε το Youtube όπου έχει όλα τα κομμάτια από τις πίστες. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το Geometry Dash Lite προτείνεται για κατέβασμα και δοκιμή αν και πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι θα γίνει εξάρτηση!

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Geometry Dash LiteRobTop Games Arcade FreeDownload

App Store

icon
Geometry Dash LiteRobTop Games ABGamesFreeDownload

 
Μέγεθος 69.1 MB
Λήψεις Δεν διατίθεται
Έκδοση 2.11
 
8.1 10

Taste App

Geometry Dash Lite

Στο Geometry Dash Lite οι μόλις 8 πίστες είναι αρκετές!

1
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανα 8.0
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 8.0
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος