Πρόσφατα ανακάλυψα μία εφαρμογή που αλλάζει τα πράγματα που ξέραμε. Ονομάζεται Fyuse και είναι σχετική με την φωτογραφία. Θα μπορούσα να πω πως θυμίζει πολύ τον τρόπο που λειτουργεί το Instagram. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές γύρω από την φωτογραφία. Κάποιες από αυτές τις έχουμε ήδη αναφέρει εδώ στο AppView. Εδώ το θέμα δεν είναι απλά μία φωτογραφία. Το θέμα έχει να κάνει με την οπτική παρατήρηση. Σου προσφέρει την εμπειρία μιας virtual απεικόνισης ενός αντικείμενου μέχρι και απλή παρατήρηση της θέας ενός βουνού!

Δείτε επίσης: Μείωσε το μέγεθος των φωτογραφιών σου με το Cram!

Fyuse

Θεωρώ πως το app σε κερδίζει με το που το ανοίξεις καθώς το περιβάλλον του είναι πολύ ελκυστικό. Αρχικά σου κάνει μια μικρή παρουσίαση για το περί τίνος πρόκειται και έπειτα κάνεις Sign Up. Στην αρχική οθόνη παρουσιάζονται διάφορες φωτογραφίες χρηστών στο κανάλι των οποίων έχεις κάνει subscribe. Μπορείς να ελέγξεις τα κανάλια σου πατώντας το 2ο εικονίδιο που θυμίζει μία πυξίδα. Επιπλέον εδώ μπορείς να ψάξεις για διάφορα hastags, users να δεις τι είναι popular και τι είναι trending αυτή την στιγμή. Για πιο όμορφα αποτελέσματα δοκίμασε να δεις τις φωτογραφίες full screen κάνοντας tap πάνω στην φωτογραφία. Για να δεις ολόκληρη την φωτογραφία μετακίνησε το κινητό σου σε διάφορες γωνιές ή κάνε swipe με το δάχτυλό σου πάνω στην οθόνη.

Όπως και στο Instagram όπου πατάς τα κεντρικό κουμπί για να βγάλεις φωτογραφία, έτσι και εδώ κάνεις το ίδιο. Η διαφορά εδώ είναι πως ενώ τραβάς την φωτογραφία σου εμφανίζονται 4 βέλη προς όλες τις κατευθύνσεις για να συνεχίσεις την λήψη σου. Τραβάς με αυτό τον τρόπο κάτι που είναι ψηλό ή τραβάς από δεξιά στα αριστερά για να αποτυπώσεις ένα τοπίο. Αφού λοιπόν τραβήξεις την φωτογραφία σου, το app κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να το μετατρέψει στην φόρμα του. Εντυπωσιακή η διαδικασία της μετατροπής έτσι;

Fyuse

Tο επόμενο εικονίδιο με το καμπανάκι σε ενημερώνει για τις ειδοποιήσεις σου και από το τελευταίο εικονίδιο επεξεργάζεσαι το προφίλ σου. Από εκεί μπορείς να δεις τον αριθμό τον Followers και των Following σου, και τις φωτογραφίες που έχεις μοιραστεί. Μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις επέλεξε εάν θες το προφίλ σου δημόσιο ή ιδιωτικό, συμπλήρωσε κάποιο info για εσένα και πρόσθεσε την φωτογραφία που θα έχεις ως προφίλ.

Fyuse

 

Με το Fyuse δες την ζωή από άλλη ματιά!

Μία μόνο δοκιμή θα σε πείσει. Kάνε follow τους πιο ιδιαίτερους χρήστες και εντυπωσιάσου από την ομορφιά των τοπίων και όχι μόνο ανά τον κόσμο!

 

icon
Fyuse - 3D PhotosFyusion, Inc.Photo & VideoFreeDownload
Fyuse - 3D PhotosFyusion, Inc. Photography FreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση Εξαρτάται από τη Συσκευή
 
8.4 10

Ηοt Αpp

Fyuse Beta

11
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις8.5
Χρησιμότητα7.5
Αποτελεσματικότητα8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 10 Βαθμολογίες ) 8.6

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.