Η εφαρμογή, Fuel Prices in Greece από την 4real.gr υπάρχει για να σας δώσει λύσεις στην ορθότερη επιλογή βενζινάδικου. Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία με τη βενζίνη να παίρνει την ανηφόρα. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το φθηνότερο βενζινάδικο από αυτά που βρίσκονται κοντά σας βάση τιμής αλλά και να συγκρίνετε τις τιμές πανελλαδικά.

fuel-prices-in-greece Οι πληροφορίες που παρέχονται από το app είναι η τιμή της βενζίνης, η εταιρεία( Jetoil,EKO κτλ.) αλλά και η διεύθυνση του εν λόγω βενζινάδικου. Όλες οι τιμές προέρχονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά και από το www.gasprice.gr.
Υπάρχουν και κάποια βενζινάδικα στα οποία φαίνεται η διεύθυνση τους αλλά θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν ερωτηματικά καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις τιμές τους.
Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα προβολής σε λίστα των βενζινάδικων ανάλογα με την τιμή(αύξουσα σειρά) και σύμφωνα με την απόσταση. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κατηγορία καυσίμου ανάλογα με την εταιρία (Revoil, BP, Shell αμόλυβδη 95 κτλ.) και να δείτε τα αποτελέσματα στο χάρτη αφού πρώτα έχετε ορίσει τον τύπο καυσίμου για τον οποίο πραγματοποιείτε έρευνα τιμής. Ανάμεσα στους τύπους καυσίμου θα βρείτε: Αμόλυβδη 95, Αμόλυβδη 100, Super, Υγραέριο κίνησης, Diesel κίνησης και Diesel θέρμανσης.

Στα θετικά θα μπορούσα να επισημάνω ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς την χρήση ίντερνετ άπλα θα συνιστούσα να ανοίγετε που και που το 3G ή το WiFi καθώς οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.

 

 

Fuel Prices in Greece4real.gr Maps & Navigation FreeDownload
 
Μέγεθος 3.8M
Λήψεις 100,000 - 500,000
Έκδοση 1.15
 
6.0 10

Give App

Fuel Prices in Greece

Ορθό concept, αρκετά μέτριο αποτέλεσμα

1
Συνολική Ικανοποίηση6.0
Ενημερώσεις3.0
Χρησιμότητα8.0
Ευκολία στη χρήση7.5
Αποτελεσματικότητα5.7
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!