Θα ήθελα έναν από εσάς που διαβάζει το άρθρο να μου πει πως ποτέ μα ποτέ δεν έχει βγάλει φωτογραφία κάποιο γεύμα του, δικό του ή φίλου του. Νομίζω τα άτομα αυτά μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Επειδή κι εγώ το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές πρέπει να σας ενημερώσω πως βρήκα το τέλειο app που κάνει το φαγητό να φαίνεται delicious και δεν είναι άλλο από το Foodie.

<a class="download_android_badge" id="Foodie – Food Photography" href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com viagra posologie.linecorp.foodcam.android” target=”_blank”>
Αποκτήστε το στο Google Play

Τι σου προσφέρει όμως αυτό το application; Εάν αγαπάς και την φωτογραφία και το καλό φαγητό τότε μπορείς να κάνεις παπάδες. Όταν λοιπόν μαγειρέψεις κάτι και θες να το απογειώσεις από το πιο απλό πιάτο π.χ. φακές μέχρι κάτι πιο ψαγμένο το οποίο τρως σε ένα μαγαζί όπως sushi τότε άνοιξε την εφαρμογή και φωτογράφισε το.

Αφού λοιπόν το φωτογραφίσεις έχεις να επιλέξεις μεταξύ των 26 διαφορετικών φίλτρων που διαθέτει και αφού βρεις το ιδανικό μπορείς στην συνέχεια να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα social media, όπως Facebook, Instagram κτλ. Η εφαρμογή είναι τόσο «έξυπνη» που σε καθοδηγεί με μία έξτρα λειτουργία ώστε να μπορέσεις να τραβήξεις τη πιο σωστή φωτογραφία, τραβώντας ακριβώς πάνω από το φαγητό. Όταν φτάσει λοιπόν η συσκευή σου στη σωστή θέση εμφανίζεται η λέξη TOP και τότε απαθανάτισε τη στιγμή. Φυσικά δεν σε σταματάει τίποτα από το να τραβήξεις το πιάτο σου υπό γωνία.

 

Μέγεθος

20M
Λήψεις

1,000,000 – 5,000,000
Έκδοση

1.2.2

 

Το Foodie αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για τους απανταχού food+photography lovers!

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία έχει πολλές δυνατότητες. Θυμίζει σε πολλά σημεία την εφαρμογή του Instagram αλλά δεν δείχνει να έχει τα προσόντα τουλάχιστον ακόμα το δημιούργημα της Line Corporation, να εγκαθιδρυθεί ως ένα νέο social network. Είναι μία πολύ φρέσκια εφαρμογή και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά σίγουρα φαίνεται λαμπρό διότι συνδυάζει 2 αγαπημένα, το φαγητό και την φωτογραφία.

Κατέβασέ το από εδώ

 


7.5 10

Hot App

Foodie – Food Photography

17
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις7.5
χρησιμοτητα7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 16 Βαθμολογίες ) 8.8

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.