Βασισμένο σε μία απλή ιδέα το Flow Free είναι ένα παιχνίδι λογικής με το οποίο μπορείτε να περάσετε αρκετές ώρες παίζοντας!

Δείτε επίσης: Με το Magic Piano by Smule μπορείτε να παίξετε από Mozart και Beethoven μέχρι Scorpions και Rihanna

flow freeΟυσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τις μπάλες του ίδιου χρώματος με σωλήνες, χωρίς όμως αυτοί οι σωλήνες να διασταυρώνονται γιατί θα σπάσουν. Παράλληλα, πρέπει οι σωλήνες να γεμίσουν όλο το ταμπλό. Υπάρχουν πάνω από 1000 πίστες κλιμακούμενης δυσκολίας. Επίσης, υπάρχουν διαφορετικά ταμπλό. Στα πρώτα (5 επί 5) είναι αρκετά εύκολες οι πίστες, στην συνέχεια όμως και φτάνοντας σε μεγαλύτερα ταμπλό τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Επίσης, υπάρχουν πίστες όπου υπάρχουν κάποιες γέφυρες από τις οποίες οι γραμμές που τραβάμε μπορούν να περάσουν μόνο προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ουσιαστικά υπάρχουν 2 modes παιχνιδιού: το κλασσικό όπου απλά προσπαθείτε να περνάτε τις πίστες χωρίς περιορισμό χρόνου και το time trial όπου προσπαθείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πίστες. Πάντως, θα περίμενα καλύτερα και πιο σύγχρονα γραφικά από ένα παιχνίδι που έχει πάει αρκετά καλά στα App Stores ανά τον κόσμο.

Δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό να μάθετε πως παίζεται το Flow Free. Το ερώτημα όμως είναι αν μπορείτε να λύσετε τις απαιτητικές πίστες των μεγάλων ταμπλό

Συμπερασματικά, το Flow Free είναι ένα παιχνίδι που είτε θα λατρέψετε και θα κολλήσετε είτε θα βαρεθείτε σύντομα. Εξαρτάται από τα γούστα σας. Στα θετικά είναι ότι έχει πάρα πολλές πίστες τελείως δωρεάν, ενώ στα αρνητικά είναι οι αρκετές διαφημίσεις που εμφανίζονται (και αρκετές εξ αυτών σε πλήρη οθόνη).

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Flow FreeBig Duck Games LLC Puzzle FreeDownload

App Store

icon
Flow FreeBig Duck Games LLCGamesFreeDownload

Windows Phone

DetailsVersions
GamesRelease: 07-06-2012
iOSTested: 2.2
14.2 mbNow: 2.3
6.6 10

Taste App

Flow Free

Με το Flow Free θα περάσετε αρκετές ώρες παίζοντας

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις6.0
Θα το παίζαμε ξανα 7.0
Time Killing 8.0
Διασκέδαση 6.5
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 8.5
Ενοχλητικές Διαφημίσεις 2.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος