Οι περισσότεροι από εμάς έχουν με τη σέσουλα φωτογραφίες, τόσο στη Gallery όσο και στο Instagram. Γιατί να μην συνδυάσετε όλες αυτές τις φωτογραφίες σε ένα βίντεο φτιαγμένο από τα χεράκια σας που μπορείτε στη συνέχεια να το μοιραστείτε με φίλους; Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει το Flipagram.

Το Flipagram αποτελεί ένα sharing app που έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να σας βοηθήσει να κάνετε ταινίες μικρού μήκους με πρώτη ύλη τις εικόνες σας. Μπορείτε να συγχρονίσετε το λογαριασμό σας στο Instagram και να τραβήξτε άμεσα από αυτόν φωτογραφίες, γεγονός που καθιστά αυτή τη λειτουργία έναν κομψό τρόπο για να ανασύρετε παλιές εικόνες που έχετε ήδη ξεχάσει την ύπαρξή τους.

FlipagramΜόλις τελειώσετε με τη προσθήκη των εικόνων, μπορείτε να επιλέξετε τη μουσική που θα ντύσει το δημιούργημά σας μέσα από τη μουσική βιβλιοθήκη της συσκευής. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχει απομείνει να κάνετε είναι να το μοιραστείτε με το λαό που σας ακολουθεί. Το Flipagram υποστηρίζει κοινή χρήση στο YouTube, Instagram, Facebook, Google+ και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δυστυχώς παρατήρησα ότι η μόνη επιλογή που βλέπω να λείπει είναι το Twitter. Πράγμα αρκετά περίεργο, αλλά δεν μας σταματάει τίποτα και κανείς γιατί μπορείτε πάντα να ανεβάσετε το βίντεο απευθείας από τον φάκελο του Flipagram που βρίσκεται στη μνήμη.

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σας, εμφανίζονται στην αρχική οθόνη του Flipagram, μέσω της οποίας βέβαια έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανατρέξετε σε οποιοδήποτε από τα σπουδαία έργα σας και να τα μοιραστείτε εκ νέου.

Το Flipagram είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε ζωή, σε παλιές ή νέες φωτογραφίες του Instagram και όχι μόνο.

Εάν δοκιμάσετε το Flipagram, περιμένουμε ένα καλλιτεχνικό σχόλιο!

Bring Moments to Life People!

 

FlipagramFlipagram, inc. Photography FreeDownload
icon
FlipagramFlipagram, Inc.Photo & VideoFreeDownload

 

DetailsVersions
ΦωτογραφίαRelease: 14-11-2013
AndroidTested: 1.91
19.88 mbNow: 4.6.4-gp
6.7 10

Taste App

Flipagram

Αδιάφορο κόψε-ράψε των προσωπικών σας στιγμών

1
Συνολική Ικανοποίηση6.9
Ενημερώσεις6.8
Χρησιμότητα6.0
Αξιοπιστία7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!