Η εφαρμογή FIFA είναι το επίσημο app της Fédération Internationale de Football Association ή αλλιώς της Διεθνής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πρόκειται για μια εφαρμογή ασφυκτικά γεμάτη από ειδήσεις, βίντεο και εικόνες γύρω από το κόσμο του ποδοσφαίρου. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα πρωταθλήματα και να δείτε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των ομάδων. Δείτε ακόμα βίντεο με συνεντεύξεις και highlights αγώνων. Στην εφαρμογή θα βρείτε τη διεθνή κατάταξη της FIFA με την Ελλάδα να βρίσκεται στη 12η θέση.

FIFAΠρέπει να το παραδεχτούμε στη FIFA, δημιούργησε ένα όμορφα σχεδιασμένο app, με πλούσιο περιεχόμενο και κομψό στήσιμο. Το σύστημα πλοήγησης λειτουργεί απίστευτα καλά αφού είναι χτισμένο πάνω σε ένα σύγχρονο User Interface (περιβάλλον εργασίας χρήστη), που σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρείτε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει.

Η εφαρμογή είναι πολύ κοντά στα πρότυπα της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA και εστιάζει αρκετά στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο ανοίγει αυλαία το καλοκαίρι του 2014. Τακτικά ανεβαίνουν εκθέσεις από διάφορες διεθνείς ομάδες, καθώς και βίντεο και εικόνες από τη προετοιμασία τους για το μεγάλο γεγονός.

Νομίζω ότι θα είναι εξαιρετικό να την έχετε στο οπλοστάσιο της συσκευής σας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ώστε να παραμείνετε μέσα στο κλίμα της Βραζιλίας.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς σκοπεύετε να φτάσετε μέχρι το Ρίο;

 

FIFAFIFA Sports FreeDownload

 

DetailsVersions
GamesRelease: 30-11-2013
AndroidTested: 1.0
40 mbNow: 3.0.1.229

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!

  • Maria Imer

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ