Το Fashiolista, είναι μία εφαρμογή που αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να εξερευνήσεις το κόσμο της μόδας. Αρχικά αφού ανοίξεις την εφαρμογή σου παρουσιάζονται τα βασικά που σου παρέχει.

Δείτε επίσης: Το Keezy Drummer είναι εδώ για να αναδείξει τον ντράμερ που κρύβεται μέσα σας

8G9kIMaMk14GC8nfcUSkXbCT-syQ5okU84Zy16gVVn35Q9-ktiz1ILsO8PVHs7DTTxM=w300[1]Με την επιλογή Discover μπορείς να ανακαλύψεις τα καλύτερα κομμάτια αλλά και διάφορα καταστήματα μόδας. Επίσης σου παρέχεται η δυνατότητα να κάνεις follow άλλους χρήστες και να εμπνευστείς από το στυλ τους, όπως επίσης και καταστήματα και μάρκες που λατρεύεις, μένοντας έτσι πάντα ενήμερη για τα νέα κομμάτια! Αφού λοιπόν βρεις κάποιο προϊόν που σου αρέσει, πατάς πάνω στην καρδιά αποθηκεύοντας το έτσι στην λίστα σου. Εάν επιθυμείς να προσθέσεις και εσύ κάτι το οποίο σου αρέσει αλλά δεν υπάρχει στο app μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή απλά κάνοντάς το share από τον browser σου. Με αυτό τον τρόπο το αποθηκεύεις στο προφίλ σου και έτσι λοιπόν προστίθεται στην εφαρμογή.

Εφόσον γίνει η παρουσίαση, το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού για να μπεις στον κόσμο του Fashiolista!

Όταν βρίσκεις ένα προϊόν που σου αρέσει στο πάνω μέρος σου δίνονται οι πληροφορίες γι’ αυτό και έπειτα πατώντας πάνω στην επιλογή Find it here μεταφέρεσαι στον ιστότοπο του καταστήματος που το έχει. Εκτός απ’ αυτό, εάν επιθυμείς, σου δίνεται η δυνατότητα να το μοιραστείς με τις φίλες σου πατώντας την επιλογή share πάνω δεξιά και επιλέγοντας το μέσο με το οποίο θες να το μοιραστείς(email, Facebook). Μπορείς να βρεις και άλλα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα κάνοντας scroll down, αλλά και να δεις ποιοι άλλοι χρήστες έχουν τοποθετήσει το συγκεκριμένο προϊόν στα αγαπημένα τους.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες που αφορούν τα προϊόντα: Popular η οποία αποτελεί την κατηγορία με τα πιο δημοφιλή, η κατηγορία Fresh που περιέχει τα νέα αλλά και το Feed από όπου βλέπεις τις επιλογές των ατόμων που ακολουθείς. Για να ακολουθήσεις τώρα άλλους χρήστες θα πρέπει να πατήσεις την επιλογή People πάνω αριστερά.

Από το ίδιο σημείο, πάνω αριστερά, μπορείς να βρεις τα μαγαζιά και τους οίκους που σε ενδιαφέρουν πατώντας την επιλογή Shops. Αφού λοιπόν έχεις επιλέξει τα καταστήματα που σε ενδιαφέρουν μπορείς να τσεκάρεις και τα προϊόντα που έχεις βάλει καρδούλα για να μην ξεχνάς ποτέ τι θέλεις να αγοράσεις. Επιπλέον από το κεντρικό μενού μπορείς να ψάξεις όποιο κομμάτι θέλεις, αν και σε εμένα αυτή η επιλογή δεν λειτούργησε πάντοτε καθώς κάποια που έψαξα, δεν τα βρήκα.

Με το Fashiolista έχεις την μόδα στο τσεπάκι!

Αυτή λοιπόν ήταν η εφαρμογή Fashiolista, σας προτείνω να την κατεβάσετε, να την δοκιμάσετε και μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε καθώς η γνώμη σας μετράει!

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

Google Play

FashiolistaMartine de Ridder Shopping FreeDownload

App Store

icon
FashiolistaFashiolista BVLifestyleFreeDownload

 

 
Μέγεθος 22M
Λήψεις 100,000 - 500,000
Έκδοση 4.1.0
 
7.9 10

Taste App

Fashiolista

Με το Fashiolista έχεις την μόδα στο τσεπάκι!

5
Συνολική Ικανοποίηση8.0
Ενημερώσεις8.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 8.0
Ευκολία στη χρήση 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 4.3

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.