Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει διαδικτυακές αγορές και γι’ αυτό βλέπουμε να ξεπετάγονται το ένα eshop μετά το άλλο. Δεν είμαι σίγουρη ακόμη για το αν προτιμώ αυτού του είδους τις αγορές. Ένας από τους λόγους είναι το ότι υπάρχουν κάποια είδη, όπως ένδυσης αλλά και υποδήματα τα οποία πρέπει να τα δοκιμάσεις για να δεις αν σου αρέσουν και αν σου κάνουν. Παρόλα αυτά, βλέπουμε ότι για αγορές online υπάρχουν καλύτερες τιμές καθώς και προσφορές, έτσι κι αλλιώς στην εποχή που ζούμε όλοι μας κυνηγάμε αυτές τις προσφορές. Εδώ έρχομαι εγώ για να σας παρουσιάσω μία εφαρμογή που αποκτά σιγά σιγά φανατικό κοινό και ακούει στο όνομα Fancy.

Δείτε επίσης: Με τo BeHppy το lifestyle περνάει σε ένα άλλο επίπεδο, χωρίς εγγραφή και με λιτό αλλά παράλληλα προσεγμένο User Interface

fancyΚαθώς ανοίγεις την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τσεκάρεις κάποια βασικά της χαρακτηριστικά όπως τι είναι το the Feed, τι ακριβώς είναι το Fancy και πως αγοράζεις. Κάθε φορά που νιώθεις ότι έχεις ξεχάσει τι ακριβώς είναι αυτά τα 3 μπορείς πολύ απλά να πας ξανά στο σημείο που στα πρωτοπαρουσίασε η εφαρμογή, πατώντας πάνω αριστερά στο κεντρικό μενού την επιλογή About Fancy.

Στην συνέχεια εμφανίζεται μία οθόνη με προτάσεις αγοράς τις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις σε κάποια λίστα, να σχολιάσεις, να μοιραστείς το προϊόν στα social media αλλά και να το αγοράσεις. Κάθε πρόταση περιέχει φωτογραφικό υλικό από διαφορετικές γωνίες λήψης καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Επιπλέον η εφαρμογή διαθέτει αρκετές κατηγορίες για να περιηγηθείτε όπως σπίτι, γυναίκα, αθλητισμός, φαγητό κ.α.. Για την επιλογή της οποιαδήποτε κατηγορίας πατήστε απλά στην άσπρη μπάρα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από όλες τις προτάσεις.

Η επιλογή για παράδοση την ίδια μέρα δεν ισχύει δυστυχώς για την Ελλάδα, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον θα αλλάξει αυτό, εν αναμονή λοιπόν.

Κάτι επίσης που μου άρεσε αρκετά είναι το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε ομαδικό δώρο στους φίλους σας. Κάντε δώρο μέσω του Fancy και μόνο αν το δώρο άρεσε στον παραλήπτη θα χρεωθείτε. Εκτός των άλλων μπορείτε πολύ απλά να στείλετε απευθείας μία δωροκάρτα στο άτομο που επιθυμείτε για να την χρησιμοποιήσει όπως αυτό θέλει.

Το Fancy αποτελεί μία ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή γύρω από τις online αγορές που σιγά σιγά μπαίνει και στην ελληνική κοινωνία.

Τέλος να αναφέρω ότι το στήσιμο της, παρουσιάζει κάποιες διαφορές μεταξύ Android και iOS, παρόλα αυτά η λειτουργία της παραμένει ίδια, γι’ αυτό λοιπόν επισκεφτείτε την γιατί θα βρείτε πράγματα που σας αρέσουν. Μην διστάσετε να μου πείτε την γνώμη σας καθώς όπως έχουμε πει η γνώμη σας μετράει!

 

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

Google Play

Fancythingd Shopping FreeDownload

App Store

Windows Phone

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 5,000,000 - 10,000,000
Έκδοση 3.10.7
 
8.1 10

Taste App

Fancy

Το Fancy αποτελεί μία ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή γύρω από τις online αγορές που σιγά σιγά μπαίνει και στην ελληνική κοινωνία.

3
Συνολική Ικανοποίηση7.5
Ενημερώσεις9.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα 8.5
Ευκολία στη χρήση 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 2 Βαθμολογίες ) 8.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.