Η F-Secure, μια εταιρεία περισσότερο γνωστή για προϊόντα ασφάλειας δικτύων και αντιϊκά προγράμματα, παρουσίασε το νέο της δημιούργημα. Μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που ονομάζεται F-Secure Key. Στόχος της Logo είναι να προσπεράσει τις ανάλογες εφαρμογές όπως είναι το LassPass ή το 1Password δίνοντας στους χρήστες έναν ενιαίο, απλό και πολύ ασφαλή χώρο για να αποθηκεύσουν όλους τους κωδικούς τους. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ο κύριος κωδικός πρόσβασης για την εφαρμογή και μετά η μαγεία είναι αποκλειστικά δικής της υπόθεση.

Όπως και με τις άλλες εφαρμογές, το Nike F-Secure Key μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για σας και στη συνέχεια να τους εισάγει αυτόματα όπου χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν υλοποιήσεις της εφαρμογής για Android, Windows και Mac με μια έκδοση για iOS να είναι στα σκαριά. Το εργαλείο ασφάλειας μπορεί να αποθηκεύσει τους κωδικούς πρόσβασης, καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αλλά και κωδικούς πρόσβασης για WiFi.

f-secure-keyΤο Android app φαίνεται αρκετά καλό και λειτουργεί ομαλά. Σίγουρα ακολουθεί συγκεκριμένες γραμμές σχεδιασμού, αλλά κάποια μέρη της εφαρμογής φαίνονται ημιτελή. Στις συσκευές υψηλής ανάλυσης, υπάρχουν ορισμένα γραφικά που μοιάζουν αρκετά «πιξελιασμένα» όπως λένε. Ψιλοπράγματα θα πει κανείς και καλά θα κάνει. Αυτές οι μικρές δυσλειτουργίες γραφικών θα μπορούσαν να επιδιορθωθούν εύκολα.

Οι εκδόσεις των Windows και Mac θα συμπληρώνουν αυτόματα τους κωδικούς πρόσβασης σε ιστοσελίδες, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως Bleak τίποτα. Η έκδοση για Android χρησιμοποιεί μια ελαφρώς πιο ενοχλητική διαδικασία του cut-and-paste, δεδομένου ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε άλλες ώστε να εισάγετε τους κωδικούς Clean πρόσβασης. Η διαδικασία γίνεται λίγο πιο πολύπλοκη, αλλά δουλεύει.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό Танцуем της εφαρμογής αποτελεί το τμήμα ειδήσεων που παρέχει μια ροή με νέα που σχετίζονται με την online ασφάλεια.

Το F-Secure υπόσχεται ότι όλες οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα κρυπτογραφημένες και ασφαλής. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές, ο συγχρονισμός μεταξύ τους, είναι παιχνιδάκι.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο Google Play δωρεάν, αλλά η δυνατότητα συγχρονισμού απαιτεί συνδρομή δηλαδή είναι ένα premium feature. Οι τιμές δεν είναι καθόλου κακές, αλλά όπως και να το κάνουμε το τσάμπα είναι που πουλάει στις μέρες μας.

Εν κατακλείδι το F-Secure είναι μια δυνατή επιλογή για διαχείριση κωδικών πρόσβασης. Τυχαίνει να χρησιμοποιείτε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή; Αν ναι, πείτε τη http://www.chicagobearsjerseyspop.com γνώμη σας ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον ανταγωνισμό. Αν όμως σκοπεύετε να μαντρώσετε τους κωδικούς σας, ρίξτε μια ματιά of στο F -Secure Key.

 

F-Secure KEY Password managerF-Secure Corporation Tools FreeDownload
icon

F-Secure KEY Password managerF-Secure CorporationUtilitiesFreeDownload

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: –
AndroidTested: 1.2.104
8 mbNow: 3.1.3


8.4 10

Taste App

F-Secure Key

Ένα θησαυροφυλάκιο κωδικών

1
Συνολική Ικανοποίηση8.2
Ενημερώσεις8.5
Χρησιμότητα8.6
Ευκολία στη χρήση8.0
Αποτελεσματικότητα8.9
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Νίκος Μουστάκας

"Γραφικός", όσο η Πλάκα, διαχειριστής! Μ' αρέσουν τα burgers που τρώγονται και οι φίλοι με φωνάζουν Partner. Google Partner!