Μία από τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές που θα βρεις στα ράφια των Stores είναι αναμφίβολα το Elevate – Brain Training. Η εφαρμογή περιέχει διάφορα tests τα οποία εκπαιδεύουν διαφορετικές ικανότητες του εγκεφάλου σου όπως η ακρόαση, η μνήμη και η κατανόηση. Εστιάζει πολύ στην χρήση των απλών μαθηματικών όπως είναι η εκτίμηση, η σύγκριση τιμών αλλά και στην ανάγνωση και κατανόηση του προφορικού λόγου. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως βρίσκεται στην αγγλική γλώσσα και όχι στην ελληνική αλλά αποτελεί παράλληλα έναν εξαιρετικό τρόπο να βελτιώσεις τα αγγλικά σου.

Αρχικά ενημερώνεις σε ποιο κομμάτι θα ήθελες να βελτιωθείς από όλα αυτά που περιέχει. Στην συνέχεια αφού πραγματοποιήσεις το αρχικό test με βάση τα αποτελέσματά σου, η εφαρμογή δημιουργεί πρόγραμμα εκγύμνασης ειδικά για σένα το οποίο αποτελείται από 3 διαφορετικά games καθημερινά βασισμένο και σε ένα διαφορετικό τομέα το καθένα.

elevate epq

elevate training

 

Τα games που περιέχει είναι επιλεγμένα και φτιαγμένα από ειδικούς. Καθημερινά, τα “μαθήματα” που έχεις να κάνεις περιέχουν 3 τέτοια games, όπου υπάρχει ένα όριο λανθασμένων προσπαθειών και σε περίπτωση που το ξεπεράσεις θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο game θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο. Εάν κάποιο παιχνίδι δεν σου αρέσει μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο κάτω δεξιά στην οθόνη. Στα θετικά έχουμε το γεγονός πως σε κάποια παιχνίδια εάν πραγματοποιήσεις κάποιο λάθος η ίδια εφαρμογή σου εξηγεί ποιο είναι το σωστό και για ποιο λόγο. Όσο περισσότερα καθημερινά trainings ολοκληρώνεις θα ξεκλειδώνουν σταδιακά όλο και περισσότερες επιλογές παιχνιδιών. Επιπλέον έπειτα από κάποια trainings θα είσαι σε θέση να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου μελετώντας με την βοήθεια του app, μεταβαίνοντας στην αντίστοιχη επιλογή Study.

 

elevate tip

Τα δικά μου αγαπημένα games ήταν αυτά που είχαν να κάνουν με τα μαθηματικά(π.χ. Division) καθώς τα βρήκα σχετικά εύκολα μαζί με όλα αυτά που αφορούν το Listening, ενώ μεγάλη δυσκολία είχα σε αυτά που είχαν να κάνουν με την κατανόηση(π.χ. Reading), την απομνημόνευση, αλλά και ευφράδεια του λόγου.

Εάν ψάχνεις ένα τρόπο για να “γυμνάσεις” το μυαλό σου το Elevate είναι αυτό που θέλεις!

 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1.000.000 - 5.000.000
Έκδοση 4.0.2
 

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις βαρεθεί με τα καθημερινά παιχνίδια και ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να περνάς τον χρόνο σου αλλά συνάμα και δημιουργικό τότε κατέβασε το Elevate – Brain Training. Θα σε ενθουσιάσει η μοναδικότητά σου και θα κάνει να το αγαπήσεις. Δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε για εφαρμογή του έτους από την Apple για την Αμερική, την χώρα με την μεγαλύτερη χρήση iOS συσκευών σε όλο τον κόσμο.

 

Διαθέσιμο για δωρεάν Download

Σε iOS:

icon
Elevate - Brain TrainingElevate Labs, LLCEducationFreeDownload

Σε Android:

Elevate - Brain Training GamesElevate Labs Education FreeDownload

 

7.8 10

Hot App

Elevate – Brain Training

17
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις7.5
Χρησιμοτητα7.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 16 Βαθμολογίες ) 9.2

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.