Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν διαφέρει και πολύ από την εκπομπή που προβαλλόταν στην παλιά τηλεόραση και που ήταν πασίγνωστη στις πρώτες εμφανίσεις της. Ο Εκατομμυριούχος Κουίζ γνώσεων είναι από τα πιο κλασσικά κουίζ παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Google Play. Η διασκέδαση είναι το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ωστόσο περιέχει και δύσκολες ερωτήσεις κάνοντάς το και εκπαιδευτικό σε ένα βαθμό. Το πλήθος των ερωτήσεων είναι αρκετά μεγάλο και καθεμία απ αυτές είναι ξεχωριστή.

Δείτε επίσης: Το e-shop.gr  για το κινητό θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια σε ότι αφορά τις αγορές σε ηλεκτρικά και λοιπά ήδη

ΕκατομμυριούχοςΟι κανόνες είναι απλοί. Σκοπός σου είναι να απαντήσεις σωστά σε 16 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών(4 απαντήσεις) η δυσκολία των οποίων κλιμακώνεται όσο απαντάς σωστά. Κάθε σωστή απάντηση δίνει και ένα πόσο το οποίο αναγράφεται σε ένα πινάκα μαζί με τον αριθμό της ερώτησης που απάντησες. Το παιχνίδι προσφέρει στην διάθεση σου και τρεις βοήθειες για να τις χρησιμοποιήσεις σε καταστάσεις δυσκολίας:

  • Το 50-50 το οποίο σου άφηνε επιλογή να επιλέξεις σε δυο ερωτήσεις από τις τέσσερις δηλαδή απέκλειε τις δυο λανθασμένες.
  • Η βοήθεια του κοινού η του υπολογιστή εμφανίζει την προτίμηση του κοινού όσον αφόρα τη σωστή απάντηση εμφανίζοντας σε ποσοστό τις προτιμήσεις  διπλά σε κάθε απάντηση.
  • Το τηλέφωνο στο οποίο τις περισσότερες φόρες βγάζει θετικά αποτελέσματα ότι δηλαδή γνωρίζει την απάντηση. Κάποιες φόρες απάνταγε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε δυο απαντήσεις και δεν ήξερε ποια να επιλέξει. Παρόλα αυτά στις τελευταίες ερωτήσεις μπορεί να μην έδινε απάντηση γι αυτό συνετό θα ήταν να χρησιμοποιείται στις πρώτες δύσκολες στιγμές.

Κάθε βοήθεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά οπότε προσοχή στην χρήση τους! Μην ξεχνάς ωστόσο ότι μπορείς να σταματήσεις και κρατήσεις τα λεφτά που έχεις κερδίσει μέχρι στιγμής.

Ο Εκατομμυριούχος διαθέτει 2700 ερωτήσεις όποτε αργεί να εξαντληθεί στο κομμάτι διασκέδασης.

Είναι όμως πιθανόν μετά από κάποια στιγμή να εμφανίζονται γνωστές ερωτήσεις που τις έχετε ξαναδεί σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν διαθέτει σπουδαία γραφικά και είναι αρκετά μικρή εφαρμογή και φυσικά αρκετά διασκεδαστική. Μπορείς να αποθηκεύσεις τα ρεκόρ και να τα συγκρίνεις με άλλα μέσω διαδικτύου.

 

Become Rich - Knowledge Quizeduc8s.com Trivia FreeDownload
 
Μέγεθος Εξαρτάται από τη Συσκευή
Λήψεις 1,000,000 - 5,000,000
Έκδοση 2.8
 

 

Ένα άρθρο από τον

 Μάνο Μητσόπουλο

Facebook

7.6 10

Taste App

Εκατομμυριούχος Κουίζ γνώσεων

Ο Εκατομμυριούχος διαθέτει 2700 ερωτήσεις όποτε αργεί να εξαντληθεί στο κομμάτι διασκέδασης.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις7.0
Θα το παίζαμε ξανα 6.0
Time Killing 8.5
Διασκέδαση 6.5
Ευκολία στη χρήση 9.0
Μπαταρία 9.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος