Η αλήθεια είναι ότι όσο και περνάει ο καιρός επιθυμούμε να αντικαταστήσουμε όλες τις δυνατότητες του υπολογιστή με το smartphone μας. Ήδη διαχειριζόμαστε τα social media, emails και μηνύματα. Οπότε ήρθε η ώρα να διαχειριζόμαστε και τις αγορές μας. Για το λόγο αυτό ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικό κατάστημα δημιούργησε και την κατάλληλη mobile εφαρμογή. eshop

Το e-shop.gr  για το κινητό θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια σε ότι αφορά τις αγορές σε ηλεκτρικά και λοιπά ήδη.

Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά μια πλήρης μεταφορά του site στο κινητό με άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην αρχική σας οθόνη με όλες τις κατηγορίες. Το μενού είναι απλό, λιτό και απέριττο χωρίς να του λείπει καμία λειτουργία. Εύκολα θα βρείτε την αναζήτηση προϊόντων και τα πιο σημαντικά e-shop specials και Crazy Sundays που θα σας απασχολήσουν περισσότερο για έξυπνες αγορές την ύστατη στιγμή. Με το Crazy Sundays κάθε εβδομάδα έχετε προσφορές σε διάφορα προϊόντα για μία εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Ο Εκατομμυριούχος διαθέτει 2700 ερωτήσεις όποτε αργεί να εξαντληθεί στο κομμάτι διασκέδασης.

«Κρυμμένα» θα βρείτε και όλα τα λοιπά σε ότι αφορά την παραγγελιά σας τον λογαριασμό σας και άλλα δευτερεύοντα θέματα όπως τις ρυθμίσεις και προτιμήσεις της εφαρμογής. Στην αναζήτηση των προϊόντων που μπορείτε να τοποθετήσετε τα κατάλληλα φίλτρα όπως και στον Η/Υ και να κάνετε κανονική προβολή του προϊόντος με φωτογραφίες και λεπτομέρειες(σε περίπτωση που δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, δεν έχει θέμα η εφαρμογή σας απλά το Site δεν έχει τις έχει τοποθετήσει). Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό στο e-shop.gr μπορείτε να συνδεθείτε και να κάνετε και αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα, εύκολα και γρήγορα. Λόγου χάρη είδατε κάτι καλό που ψάχνατε στο Crazy Sundays και είστε έξω, δεν χρειάζεται να περιμένετε να πάτε σπίτι για να το παραγγείλετε. Επίσης από την εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε και σε ποιο κατάστημα είστε πλησιέστερα για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Επίσης στην με την εφαρμογή είστε και καλυμμένοι σε ότι αφορά το newsletter και όποιες ενημερώσεις υπάρχουν.
Το e-shop.gr mobile application σας φέρνει ένα κλικ μακριά από οποιαδήποτε αναζήτηση και αγορά θέλετε να κάνετε είτε είναι μια ηλεκτρική συσκευή είτε ένα βιβλίο, τόσο εύκολα τόσο απλά.

 

Google Play

e-shop.grInvoke SA Shopping FreeDownload

 

App Store

icon
e-shop.grInvoke SALifestyleFreeDownload

 

 

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 24-05-2013
AndroidTested: 1.9
4.2 mbNow: 1.9
7.0 10

Taste App

e-Shop.gr

Το e-shop.gr για το κινητό θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια σε ότι αφορά τις αγορές σε ηλεκτρικά και λοιπά ήδη.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
Χρησιμότητα 7.0
Αποτελεσματικότητα8.0
Ευκολία στη χρήση8.0
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιωργοχρήστος Λίτσας

Βρίσκω και δοκιμάζω λειτουργικές εφαρμογές όλων των ειδών και κυρίως καινούργια high-end games! Πιστεύω στο Android και η συσκευή μου είναι το κινέζικο Xiaomi Mi4c!