Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα ήθελα να μάθω ισπανικά. Κάτι το πάθος του Banderas κάτι η γοητεία που βγάζει ο Bardem με τα χρόνια αυτή η επιθυμία όλο και αυξάνει. Την λύση μου την έδωσε ένας Κεφαλλονίτης φίλος μου ο Αλέξανδρος, ο οποίος μία μέρα εμφανίστηκε στην σχολή και άρχισε να μου μιλάει ισπανικά. Από πού τα έμαθες, του λέω; Από το Duolingo μου απάντησε αυτός. Έτσι λοιπόν με το που έφτασα σπίτι κατέβασα την εφαρμογή από το Play Store και ξεκίνησα.

Δείτε επίσης: Pose, μία ευρέως εξελισσόμενη εφαρμογή με θέμα την μόδα.

duolingoΑς σας εξηγήσω σε αυτό το σημείο πως λειτουργεί όμως: Όταν εισέρχεστε στην εφαρμογή επιλέγεις την γλώσσα την οποία θες να μάθεις. Το αρνητικό είναι το ότι για αυτούς που μιλάνε ελληνικά υπάρχει η δυνατότητα να μάθεις μόνο απευθείας αγγλικά. Για αυτούς που μιλάνε αγγλικά υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ολλανδέζικα, δανέζικα, ιρλανδέζικα και ισπανικά βεβαίως. Υπάρχουν και αρκετές άλλες γλώσσες οι οποίες μπορούν να διατελέσουν δίαυλο για την εκμάθηση νέων.

Εφόσον λοιπόν έχετε επιλέξει την γλώσσα που θέλετε να μάθετε προχωράτε στην κύρια οθόνη. Εκεί θα έχετε να επιλέξετε αρχικά ανάμεσα σε δύο επιλογές: αρχάριος, όπου ξεκινάς να μαθαίνεις τα βασικά ή όχι και αποδεικνύεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα τεστ.

Στην συνέχεια έχεις να μάθεις ένα σωρό κατηγορίες για να πεις ότι κατέχεις τη γλώσσα στις οποίες περιλαμβάνονται τα εξής: τα βασικά, που έχουν αρκετές κατηγορίες, ζώα, ρούχα, νούμερα, χώρες, αισθήματα, ακόμη και λέξεις σχετικές με την επιστήμη. Ανά τα τακτά χρονικά διαστήματα μπορείς και να κάνεις τις προόδους σου για να τεστάρεις αυτά που έχεις μάθει μέχρι στιγμής. Αφού έχεις μάθει όλα αυτά μπορείς εύκολα πιστεύω να επισκεφτείς την χώρα της επιλογής σου.

Ένα άλλο που υπάρχει σε αυτή την εφαρμογή είναι το ότι εφόσον έχεις φτιάξει προφίλ μπορείς να τους κάνεις follow και να τσεκάρεις την πρόοδο των φίλων σου που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Εκτός από αυτό μπορείς να επισκεφτείς και το λεγόμενο ‘λινγκο-μάγαζο’ από όπου μπορείς να αγοράσεις κάποια απαραίτητα και μη πράγματα όπως γέμισμα ζωών, κουστούμια και ιδιωματισμούς. Αυτά τα λίνγκοτς μπορείς να τα μαζεύεις με τα επιτεύγματά σου.

Με το Duolingo η εκμάθηση ξένων γλωσσών γίνεται δωρεάν, γρήγορα και εύκολα!

Για εσάς που δεν διαθέτετε συσκευή Apple, Windows Phone ή Android μην απογοητεύεστε μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.duolingo.com και γίνεται οι καλύτεροι χωρίς περιττά έξοδα.

Δοκιμάστε την και πείτε μου την εμπειρία σας! Μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε!!

Vamos!!

Ένα άρθρο από τη

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Facebook

Instagram

 

Google Play

Duolingo: Learn Languages FreeDuolingo Education FreeDownload

App Store

icon
Duolingo - Learn Spanish, French and moreDuolingo, IncEducationFreeDownload

Windows Phone

DetailsVersions
ΕργαλείαRelease: 24-10-2012
iOSTested: 4.1.3
21.5 mbNow: 4.3.3
9.5 10

Fire App

Duolingo: Μάθε Ξένες Γλώσσες Δωρεάν

Με το Duolingo η εκμάθηση ξένων γλωσσών γίνεται δωρεάν, γρήγορα και εύκολα!

5
Συνολική Ικανοποίηση9.0
Ενημερώσεις9.9
Χρησιμότητα 9.9
Αποτελεσματικότητα 9.0
Ευκολία στη χρήση 9.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 4 Βαθμολογίες ) 9.9

Σχετικά με τον αρθρογράφο Γιώτα Δημητρακοπούλου

Αγαπημένο θέμα αναζήτησης οι χρηστικές εφαρμογές, με "βοηθό" το LG G2.