Σας αρέσει το tetris και οι αριθμοί; Αν ναι, τότε το Drop7 είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα αφιερώσετε πολλές ώρες. To Drop7 παίζεται σε ένα πλέγμα 49 θέσεων (εφτά επί εφτά). Η κάθε θέση μπορεί να πάρει μία γκρι μπάλα ή μία μπάλα διαφορετικού χρώματος με έναν αριθμό από το 1 έως το 7 πάνω της.

Δείτε επίσης: Το Style Thief μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ευρετήριο μόδας

drop7Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να ρίξετε μία αριθμημένη μπάλα μέσα ή πάνω σε μια γραμμή η οποία θα έχει συνολικό αριθμό από μπάλες ίσο με τον αριθμό της μπάλας που είστε έτοιμοι να ρίξετε. Για παράδειγμα, αν εμφανιστεί ο αριθμός 4 σε μία μπάλα, θα πρέπει να την τοποθετήσετε σε μία γραμμή(οριζόντια ή κάθετη) που θα έχει 3 μπάλες ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός που αναγράφεται πάνω στην μπάλα. Σε αυτή την περίπτωση η μπάλα με τον αριθμό 4 θα εξαφανιστεί και αν είναι και δίπλα σε γκρι μπάλα θα την ραγίσει ή θα την σπάσει αφαιρώντας τη από το ταμπλό.

Ακούγεται περίπλοκο αλλά αν παίξετε 2-3 φορές στο normal mode θα καταλάβετε ακριβώς πως παίζεται στο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ο χρόνος οπότε σκεφτείτε καλά πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση σας. Στο hardcore mode η μόνη διαφορά είναι ότι το επίπεδο δυσκολεύει μόλις μετά από 5 κινήσεις κάθε φορά. Ακόμα, υπάρχει και το sequence mode όπου οι μπάλες έρχονται πάντα με την ίδια σειρά και πρέπει να βρείτε την καλύτερη τακτική.

Μπορεί να καταλάβεις γρήγορα πως παίζεται το Drop7, αλλά θες αρκετές ώρες εξάσκησης για να γίνεις Master!

Το Drop7 έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία. Υστερεί σε γραφικά και οι βαθμολογίες σε σύγκριση με άλλους δεν δούλεψαν όσες φορές και αν δοκίμασα. Επίσης, όταν κάνεις ατομικό ρεκόρ στο hardcore mode σε βγάζει σε μία οθόνη όπου μπορείς να πατήσεις μόνο το πλήκτρο Next. Πατώντας το όμως, σου ανοίγει το Facebook αντί να σε πάει στην επόμενη οθόνη. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που με κάποιες διορθώσεις μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

Ένα άρθρο από τον

 Ανδρέα Συμιακάκη

Facebook

Google Play

Drop7™Zynga Puzzle FreeDownload

App Store

icon
Drop7™Zynga Inc.GamesFreeDownload

DetailsVersions
GamesRelease: 25-03-2011
iOSTested: 2.3
45.7 mbNow: 3.3
6.8 10

Taste App

Drop7

Το Drop7 είναι για τους λάτρεις του tetris και των αριθμών.

1
Συνολική Ικανοποίηση7.0
Ενημερώσεις5.0
Θα το παίζαμε ξανα 5.0
Time Killing 7.5
Διασκέδαση 6.5
Ευκολία στη χρήση 8.0
Μπαταρία 8.5
Βαθμολογία Αναγνώστη: ( 0 vote ) 0

Σχετικά με τον αρθρογράφο Συνεργαζόμενος Αρθρογράφος